FODBOLD: Serie 1, kvinder

Nibe - Hornum: 3-1 (0-1) 

Mål for Nibe: Maj Uldahl Larsen, Rikke Nicolajsen, Mathilde Buus.

Efter et dumt nederlag til Als før efterårsferien, skulle Nibe Boldklubs bedste kvindehold op på hesten igen. 

Holdet mødte mandag aften Hornum. Dagens kamp mod Hornum var den første i denne sæson, da de meldte afbud til den første! – Det er altid spændende at møde Hornum, som er et godt fodboldhold og har rigtig mange gode fodboldspillere. En kamp begge hold altid går 110% ind til, og i dag var ingen undtagelse, siger holdets træner Diana Bergmos til Nibe Avis.

Nibe pigerne startede lidt på hælene, men fik sig spillet ind i kampen, og meget af spillet foregik på midten og på Hornums banehalvdel. Nibe havde chancerne til at komme foran 1-0, men formåede ikke at få puttet bolden i mål. Derimod er Hornum effektive og på deres første store chance, scorede de til 0-1 efter 35 minutter.

Nibe gik så til pause med en rigtig træls fornemmelse i maven. Pigerne havde spillet en fin kamp og kæmpede for alle bolde. Spillere og træner aftaler derfor til 2. halvleg, at man skal blive ved, få bolden til at gøre arbejdet og så få puttet de bolde i mål. 

Begge hold kæmpede godt. Her en situation fra midtbanen.

Efter 62 minutter kom det mål, spillerne har ventet på, og Maj Uldahl Larsen scorede til 1-1. Det gav Nibe pigerne noget momentum, og efter 76 minutter fik Rikke Nicolajsen scoret til 2-1 og Mathilde Buus fik scores til slutresultatet 3-1! 

En god kamp af pigerne, som nu gør alt for at bevare 2. pladsen i rækken. – Lørdag møder vi Team Viborg på hjemmebane, puljens klart bedste hold med maksimum point. Men Nibe pigerne er som altid, klar til kamp, slutter Nibe-træneren.