Albansk-fødte Jimilian er blevet et kendt navn på de danske hitlister over de seneste år, og til sommer sparker »kæmpe-steameren« festen op i et ekstra gear på Nibe Festival!

Jimilian er de seneste år blevet en etableret del af den danske musikscene. Først med hittet »Vibration«, der blev den unge sangers helt store gennembrud i 2009, og Jimilians tredje album »Mig Og Mig Selv« fra 2016 gik platin, med hitsingler som »Slem Igen« samt »Damer På Lager«. Siden er det kun gået én vej, og Jimilian har i 2018 og 2019 smidt hits som »Kick« med amerikanske 6ix9ine på featering, »Parkour«, »Efter mig« og ikke mindst »Monte Carlo«, som lige nu er i massivt airplay. Jimilian er helt sikkert på det højeste lige nu, men det kan blive endnu højere.

Camps udsolgt på rekordtid
Det tegner til, at Nibe 2020 bliver en forrygende udgave. Ikke alene har festivalen allerede landet et hold meget populære artister – nemlig Lukas Graham, samt gendannede Alphabeat og Malurt. Billetsalget går også helt forrygende. Aldrig tidligere har vi på nuværende tidspunkt solgt så mange partoutbilletter som i år – og salget er tiltagende ift. rekordsalget i 2019. I går søndag solgte vi ligeledes de to betalingscamps ud på rekordtid. Der gik ganske få minutter, så var samtlige pladser LuxCampen og Resortet væk, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Alt tyder på, at Nibe Festival fortsætter vejen mod nye rekorder, konstaterer Peter Møller Madsen.

Camp Karma. Foto: Morten Brix Ziegler.