Sofie Klitgaard matchvinder med mål i sidste sekunder!

HÅNDBOLD – Serie 1, damer – Playoff om forbliven i serie 1

Nibe HK – Ålbæk HK: 24-23 (13-11)

Mål for Nibe: Anne Sofie Jensen 6 mål, Sarah Bach og Sarah Jensen hver 5 mål, Anne Baand og Christina Bruun hver 3 mål, Sofie Klitgaard 2 mål.

Søndag spillede Nibe Håndboldklubs bedste damehold returkamp om at undgå nedrykning til serie 2. Onsdags var holdet i Ålbæk, hvor Nibe vandt kampen 22-18. I dag skulle holdet så sikre sig at blive bedst af de to kampe, og dermed undgå nedrykning. 

Holdets træner Annette Jensen fortæller:
– Vi startede kampen med en mandsopdækning af Ålbæks dygtige venstre back. Det blev svært for os at spille fem mod fem, da Ålbæks spillere var gode til at presse bolden ud til afslutninger fra deres fløje. Vi bevarede mandsopdækningen det meste af kampen. 
Vi kom foran og førte ret hurtigt i kampen, og førte det meste af første halvleg med to- tre mål. Ved pausen stod der 13-11. 

I anden halvleg spillede vi fortsat godt angrebsspil, men havde stadig svært ved at få tacklet af i forsvaret. 
Ålbæk hentede os ved 20-20 med ca. ti minutter tilbage af kampen. Pigerne bevarede roen og spillede sig foran med ét mål, for så at blive hentet igen frem til der stod 23-23. Med ca. ti sekunder tilbage af kampen scorede Sofie Klitgaard kampens sidste mål, og vi vandt kampen 24-23. 

– Med fremragende målmandsspil har Karina Brøndum stor del i sejren. Hun havde flere flotte redninger, og blandt andet reddede hun seks straffekast, lyder det fra Annette Jensen, som fortsætter: – Det var en flot spillet kamp af alle pigerne, og pigerne nød den store opbakning der var fra et fantastisk publikum på hjemmebanen i Nibe Idræts- & KulturCenter. 

Der er nu julepause i håndboldturneringen indtil januar.