HÅNDBOLD – 3. division, herrer

Nibe HK- Vestbjerg IF 24-25 (7-16)
 
Målscorere for Nibe HK: Mads Krogh og Anders M. Droob hver 6 mål, Frederik Dahl 4 mål, Max F. Olsen 3 mål, Gustav Kalstrup Hess og Andreas Brunsgaard hver 2 mål, Kris Kristensen 1 mål.
 
– Vi havde set frem til lørdagens kamp mod Vestbjerg IF. Der er altid garanti for masser af fight og intensitet, når de to hold mødes. Og det skal jeg love for også blev tilfældet i lørdags. Den kamp er uden tvivl i top 10 af de mest underlige og vanvittige håndboldkampe jeg har været del af, og helt sikkert en af dem jeg vil komme til at huske i lang tid. Også selv om vi igen måtte gå fra banen med et 1-måls nederlag, udtaler træner Michael Svenstrup efter kampen.
 
Kampen startede eller ganske fint for Nibe HK med et godt forsvar og et efterfølgende angreb med supergodt tempo. Og så stoppede Nibe HK ellers fuldstændig med at spille håndbold i første halvleg. Det hurtige spil blev afløst af utrolig langsom boldomgang, masser af personlige fejl og pludselig stod der 4-14 på tavlen. Vestbjerg havde alt for let ved at lukke Nibe HK ned i forsvaret og i angrebet gjorde Vestbjergs suverænt bedste spiller Christian Bang lige hvad der passede ham. Vestbjerg kunne derfor gå til pause med en føring på 9 scoringer til stillingen 7-16.
 
I anden halvleg startede Nibe HK så jagten på miraklet. Våbnet var et meget offensivt og aggressivt forsvar, og med det lykkedes det Nibe HK at kæmpe sig tilbage i kampen. Nibe holdet var fuldstændig forandret efter pausen, der blev nu igen fightet og sat tempo på angrebsspillet. Det var tydeligt, at Vestbjerg på ingen måde havde forventet denne forandring. Samtidig med, at det offensive forsvar trak de sidste kræfter ud af Vestbjerg, gjorde det det stik modsatte for Nibe HK, som tilsyneladende fik flere kræfter i takt med at Vestbjergs forspring svandt ind. I de allersidste sekunder havde Nibe HK chancen for at få uafgjort, men »bukserøven« på Vestbjergs målmand forhindrede bogstaveligt talt Mads Kroghs underhåndsskud i at gå i mål. Så det var klart et skuffet Nibe-hold og et lettet Vestbjerg-hold, der kunne sige tak for en af de mest kontrastfyldte kampe, som Vestbjerg vandt med 24-25.
 
– Lige nu er jeg både utroligt skuffet og ærgerlig over vores første halvleg. Jeg er sikker på, jeg ikke fornærmer nogen, ved at sige at der ramte vi virkelig vores ringeste spillemæssige niveau i de første 30 minutter. Og så på den anden side er jeg selvfølgelig skuffet, men også utrolig stolt af, at spillerne kæmper sig tilbage og vinder halvlegen med 8 mål, efter at havde været nede med 10 mål i første halvleg. Jeg er skuffet, fordi jeg synes vi havde fortjent det ene point, efter den fantastiske fight, og fordi vi var millimeter fra en vanvittig comeback i sidste sekund. Jeg havde selvfølgelig gerne været vores indsats i første halvleg foruden, men det vi kan arbejde med på tirsdag til træning er indsatsen i anden halvleg. Så det er det, vi vælger at tage med fra kampen. udtaler Michael Svenstrup efter kampen.
 
Næste hjemmekamp er allerede på torsdag hvor Randers HH kommer på besøg i Santander Cup, næste kamp i 3 division er på søndag hvor Nibe HK skal en tur til VIF Mors.

Stående fra venstre: Træner Michael Svenstrup, Anders Droob, Rasmus Skoda, Mads Krogh, Andreas Brunsgaard, Gustav Kalstrup og holdleder Morten Dahl Johansen. Siddende fra venstre: Sebastian Mortensen, Kris Kristensen, Søren Agerboe, Senad Beslagic, Frederik Dahl og Christian Hedegaard.