HÅNDBOLD - 3. division, herrer

VIF Mors – Nibe HK 14-32 (9-17)

Målscorere for Nibe: Gustav Kalstrup Hess 6 mål, Jakob Schüsler og Henrik Haslund Jensen Hver 5 mål, Frederik Dahl, Kris Kristensen, Christian Hedegaard, Anders M Droob og Mads Krogh Alle 3 mål, Max F. Olsen 1 mål

Søren A Mortensen med redningsprocent på 59%

Lørdag skulle Nibe HK en tur til  Sydvestmors Idræts og kulturcenter, for at spille mod 3 division absolutte bundhold VIF Mors, på papiret en let opgave, men adspurgt før kampen manede træner Michael Svenstrup til besindighed. Selvom VIF Mors er uden point er det meget vigtigt at vi ikke på nogen måde undervurderer dem, for netop på hjemmebane har de spillet nogle tætte kampe. Og vi ved at de med garanti også har set at vi ikke har været inde i den bedste kampmæssige stime, så vi skal være 100% klar på opgaven efter en lang køretur fra Nibe til det Sydvestlige Mors udtaler Michael Svenstrup.

Kampen første 20 minutter startede også helt lige, VIF Mors fulgte godt med og Nibe kunne ikke rigtig slå et afgørende hul og var blot foran med 8-11. Men efter 20 minutter gik gassen af Morsingboerne og Nibe HK’s hurtige angrebsspil gjorde ondt på VIF Mors og Nibe kunne gå til pause med en føring på 9-17.

I anden halvleg blev det for alvor raketvejr på Sydvestmors, anført af en stærkt spillende Søren A. Mortensen i målet kunne han og forsvaret fodre de hurtige raketter Nibe HK har på fløjene og på stregpositionerne, med masser af kontrachancer, der stort set alle blev omsat til mål. Det knækkede VIF Mors fuldstændig og Nibe HK kunne tage en sejr på 14-32 med hjem fra Mors.

Heldigvis blev min bekymring for at vi ville tage for let på opgaven gjort til skamme, og der skal lyde en stor ros til holdet for at holde koncentrationen gennem hele kampen. Det gør bare at der er endnu mere positiv energi at tage med fra kampen, end hvis vi havde ”bare” havde vundet en pligtsejr med 7/8 mål. Tilføjer Michael Svenstrup efter kampen.

Næste kamp for Nibe HK er næste søndag, hvor Brabrand IF gæster Nibe Idræts & Kultur Center