HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK – Tornby IF 31-28 (16-16)

Målscorere for Nibe: Mads Krogh 9 mål, Anders Møller Droob 6 mål, Sebastian Mortensen 5 mål, Andreas Brunsgaard 4 mål, Frederik Dahl og Gustav Kalstrup Hess hver 3 mål, Max F. Olsen 1 mål.

Efter en tiltrængt vinterferie pause, skulle Nibe HK’s 3 divisions herrer igen i kamp lørdag eftermiddag i Nibe Idræts- & Kultur Center mod Tornby IF.

Sidst vi mødte Tornby endte kampen med 25-25 efter en god kamp fra begge mandskaber. Og da Tornby på det sidste har leveret et par god resultater mod bl.a. Aalborg HK, så vidste vi, at det ville blive endnu en tæt kamp. Og da Tornby er et meget stærkt mandskab, som kommer med stor fysik, skulle vi være klar fra kampens start. Vi har heldigvis trænet rigtig godt siden vi sidst var i kamp, og heldigvis er vi nu endelig helt fri for skader i truppen, så vi glæder os rigtig meget til dagens kamp udtalte træner Michael Svenstrup før kampen.

Kampen blev som forudsagt en meget tæt affære. Begge hold fulgtes ad i første halvlegs indledning, men midt i halvlegen lykkedes det Nibe at slå et lille hul på 4 mål. Men Tornby fik kæmpet sig godt tilbage og kunne på et direkte frikast udligne til halvlegsresultatet 16-16.

I anden halvleg kom Nibe HK lidt skævt i gang, og da Christian Hedegaard inden for 10 minutter i anden halvleg fik sin anden og tredje 2 minutters udvisning, kunne hjemme publikummet pludselig se, at Tornby nu var foran. Nibe kom igen på lige midt i halvlegen, men kun for at se Tornby trække fra igen og øge deres føring til 22-26 med  ca. 10 minutter igen af kampen. Herfra så Nibe HK sig så ikke tilbage og kunne overbevisende vinde de sidste 10 minutter med 9-2 til slutstillingen 31-28.

– Sikke en fight vi leverede i dag; vi fik virkelig vist, at vi har så meget mere at byde på end stillingen i tabellen viser. Vi står super godt i forsvaret og vi spiller godt i angrebet. Og så viser vi, at vi selvom det er sidst på sæsonen, er i den rigtige form. Derfor tror vi også på det, selvom vi er nede med 4 mål med 10 minutter igen. Vi har endda chancen for at score endnu et mål, men Sebastian Mortensen vælger i stedet for et mål mere, at bidrage til bødekassen med et brændt kontra angreb plus en brændt lob afslutning; det er da også overskud, udtalte en glad og lettet Michael Svenstrup efter kampen.

Nyhed på vej – på spillerfronten!
Næste uge byder på endnu en hjemmekamp for Nibe HK’s 3. division, og denne kamp bliver i den grad vigtig for Nibe HK, her kommer Nordthy nemlig på besøg næste lørdag i Nibe Idræts- & Kultur Center og samtidig kan Nibe HK først i næste uge offentliggøre en stor nyhed på spillerfronten, så følg med på nyhedssiden i næste uge og mød talstærkt op i hallen på lørdag, hvor der igen bydes på en god omgang herrehåndbold slutter holdleder Morten Dahl.