Bestyrelsen i Nibe Idræts & KulturCenter har fra 1. august ansat Morten Dahl Johansen til at overtage roret son centerleder efter Heidi Nielsen i Nibe Idræts & Kultur Center. 

Sådan præsenterer bestyrelsens formand Ole Kuhr den nye centerleder:

– Med Morten Dahl Johansen som ny centerleder er vi sikre på, at Nibe Idræts- & KulturCenter i fremtiden kommer til at stå stærkt som en samlende institution for Idræt, kultur og foreningsliv. Mortens opgave bliver, udover at servicere de mange foreninger og brugere i Nibe Idræts- & KulturCenter, også at udvikle NIKC til gavn for idræts- og kulturlivet i Nibe. Vi er glade for at vi kunne byde Morten velkommen og er samtidig beæret over, at vi har haft et stærkt ansøgerfelt på 35 ansøgere at skulle ansætte ud fra, udtaler formand for NIKC’s bestyrelse Ole Kuhr.

Aktiv foreningsmand
Morten Dahl Johansen er et kendt ansigt i bybilledet i Nibe. Morten har været meget aktiv i foreningslivet og har haft sin ugentlige gang i NIKC gennem mange år, som træner og leder i Nibe Håndboldklub. Morten har I hele sin erhvervskarriere arbejdet med ledelse, salg, marketing og strategisk udvikling. Bl.a. fra en stilling hos Nibe Festival hvor Morten var en del af festivalledelsen.

– Jeg har været så privilegeret at have arbejdet med kultur, frivillighed og aktivt fritidsliv i Nibe og Nordjylland siden 1985. 

Jeg ser jobbet som centerleder som meget mere end et job. For mig er det at være centerleder en livsstil og et perfekt match for mig, når man ser de tanker og visioner bestyrelsen har for fremtiden, og de personlige og faglige værdier jeg vægter højt. Jeg glæder mig utroligt meget til at kunne bidrage til udviklingen af kultur, idræts- og foreningsliv i Nibe og omegn, hvorfor jeg også sætter en stor ære og i at skulle varetage jobbet som NIKC’s nye centerleder, udtaler Morten Dahl Johansen.

Sammen konstaterer Ole og Morten, at der er gode muligheder for at tilføre nye ideer og nye aktiviteter, både inden for sport og kultur.

Bestyrelsesformand Ole Kuhr (t.v.) byder den kommende centerleder Morten Dahl Johansen velkommen med et corona- rigtigt »håndtryk«.

Inden for kort tid påregner bestyrelsen at have en aftale klar med forpagtning af centercafeen, oplyser Ole Kuhr.