Dansk Håndbold Forbund har nu offentliggjort sine puljeinddelinger for den kommende sæson.

De lokale hold er kommet i en række spændende puljer, som har programsat sæsonstart den sidste weekend i september 2020. Der er bl.a. flere lokalopgør i vente for såvel klubberne som tilskuerne på lægderne.

Nibe HK
Nibe HK’s førstehold herrer har de sidste par sæsoner bidt sig fast i 3. division, hvor de også er at finde i den kommende sæson. Her er holdet kommet i pulje med følgende modstandere: Elitesport Vendsyssel, Nordthy IF, Hjallerup IF, Nors BK, Løgstør HK, Aalborg HK, Tornby IF, Vestbjerg IF, Aars HK, Støvring Håndbold og Nøvling IF.

Hos Nibe HK’s førstehold hos damerne, i serie 1, venter der en række lange køreturer.  Puljen som de er havnet i ser således ud: Hjørring Håndbold, Ålbæk HK, Astrup/Bindslev, Strandby-Eling Håndbold og Aalborg HK. 

St. Restrup IF
Hos St. Restrup IF’s bedste herrehold er indplaceret i serie 2. De havnet i følgende pulje: Nøvling IF, Nibe HK, Terndrup, AIK Vejgaard og Aalborg HK.

Damerne fra St. Restrup IF er i serie 2. Her bliver det spændende at følge holdet i følgende pulje: Visse IF, Svenstrup Godthåb IF, IK 1919 Aalborg, HK 89 Båndbyerne og Støvring Håndbold.