Skolernes sommerferie er halvvejs, og rigtig mange har nydt den danske sommer, men inden ferien er helt slut har et stort antal lokale børn tilmeldt sig håndboldskole i Nibe. Håndboldskolen afholdes 8.-10. august i Nibe Idræt- & Kulturcenter, og afholdes af Nibe HK og Dansk Håndbold Forbund.

På en håndboldskole er der ingen bøger eller tavler. Til gengæld er der masser af rum til at lære både sociale og sportslige kompetencer på få dage.

”Igen i år holder vi håndboldskole i Nibe, og vi gentager succesen med overnatning på halgulvet mellem søndag og mandag. Det er de lokale unge seniorer spillere fra Nibe HK, som frivilligt deltager som trænere, og de glæder sig til at lære fra sig af sine talenter. Jeg er utrolig stolt af den store opbakning der er fra seniorafdelingen, så vi i år kan mønstre et trænerteam på 13 spillere fra førsteholds herre og damer” forklarer Andreas Sondrup, Håndboldskoleansvarlig i Nibe HK

Det bliver rekordernes ord igen i år, og håndboldskolen har været inde i en fantastisk udvikling, og vi glæder os til at se om rammerne kan rumme det i år.

I år har vi 80 tilmeldte børn, som er det absolutte maksimum. I år har vi dog mange fra andre klubber som skal have gode oplevelser i Nibe. Der er spillere fra St. Restrup, Vodskov, Thisted og Øresund Håndbold – størstedelen er dog fra Nibe HK

Vi glæder os meget til at afvikle årets håndboldskole, og kunne ikke gøre det uden vores enorme støtte af frivillige arbejdskraft og vores sponsorer; Sydbank, Tøjhuset Nibe, & NO Jensen.

Deltager historik:
2013: 15 deltagere
2014: 18 deltagere
2015: 28 deltagere
2016: 26 deltagere
2017: 33 deltagere
2018: 53 deltagere
2019: 77 deltagere
2020: 80: deltagere