Lørdag den 1. august kan Karen Winter, Pinstruphøj 13, 9240 Nibe fejre 25 års jubilæum hos A/S J. Petersens Beslagfabrik.
Karen startede i virksomhedens Udviklingsafdeling som udviklingsingeniør, med titlen Udviklings-/konstruktionschef. Løbende er der kommet flere kompetencer på CV’et, hvor hun i en lang årrække har været medlem af virksomhedens SU-udvalg, og har ligeledes været intern auditor under ISO-9001, disse hverv bestrider Karen stadig.  
Karen er meget social, og har støttet op om virksomhedens og personaleforeningens arrangementer. Mange af disse har hun selv været primus motor for, herunder kan nævnes virksomhedens motionsfaciliteter, og mange løbe events.
Endvidere deltog Karen også i den periode, hvor IPA havde sin årlige Bowling-turnering.
I fritiden dyrker Karen meget sport som løb, gymnastik og kommer også ofte i motionscenter for at holde sig i form. Hun holder meget af dyr specielt sine katte som hun har haft flere af i gennem årene.
I ferier tager Karen ofte på charterrejser med familien til mange forskellige destinationer i Europa, for at opleve andre himmelstrøg og kulturer.
Karen er en meget loyal og stabil medarbejder, som er afholdt af såvel ledelse som af kollegerne.