FODBOLD_Serie 1, herrer

Støvring-Nibe 3-3 (2-1)

Målscorer Nibe: 0-1, 1-2 og 2-3 Andreas Schunck

For tilskuere var dette en kamp som havde det hele, mange mål, vildt højt tempo, mange chancer, hårde tacklinger og stor fight.

Men for Nibe viste fodbolden sig fra sin værste side i sidste sekund.

Udeholdet startede kampen klart bedst. Midtbanen fik fra kampens start lukket ned for Støvrings ditto og de mange erobringer gav flere muligheder til de tre forreste for Nibe. Efter 15 minutter kombinerede de tre forreste sig flot igennem. Niclas Schunck vippede bolden på tværs af feltet, hvor Andreas Schunck blot skulle løbe ind i bolden, 1-0 til Nibe. Efter 25 minutter blev Nibe snydt for et klart frispark på midten af banen, hvorefter Støvring kørte kontra og udlignede ufortjent til 1-1.

Støvring sad på spillet de efterfølgende 10 minutter, men så skiftede det herefter tilbage til Nibe. Først havde Niels Rise en kæmpe mulighed tæt på mål men sparkede over. Kort tid efter slog Niclas Schunck et præcist indlæg ind til Andreas Schunck i det lille felt men en stor refleks fra Støvrings målmand forhindrede scoringen. I dommerens overtid af første halveg viste Gabi høj klasse. Han afdriblede 3 modstandere udenfor feltet, bolden kom på tværs til Andreas Schunck som sikkert kunne gøre til 2-1.

2. halveg startede ud som lyn og torden. Efter 2 minutter fandt Andreas Schunck Niels Rise i dybden. Han kom lidt for tæt på målmanden, men blev nedlagt. Et lidt tyndt straffe og gult kort til Støvring. Andreas Schunck skød desværre langt forbi og dette gav Støvring fornyet energi. Nibe fik dog fortsat skabt masser af chancer. Størst var chancen til Andreas Schunck som næsten fik driblet målmanden, men han mistede desværre kontrollen over bolden. Mod spil og chancer udlignede Støvring. Støvrings Mads Harbo slap endelig igennem Nibes forsvar og lagde den på tværs, 2-2. Nibe svarede dog igen med at skabe flere muligheder. 8 minutter før tid tog en yderst velspillende Gus et rush op i banen, hvor han fandt Niels Rise på kanten, som lagde den på tværs til Andreas Schunck som sikkert kunne gøre det fortjent til 3-2. i det 89. minut havde Nibe en friløber efter et fantastisk angreb af 1-2 kombinationer. Andreas var alene med målmanden og ville spille en fremadstormende Niclas, men en træt Andreas kiksede sin aflevering og målmanden reddede. I aller sidste sekund havde Støvring indkast som sejlede igennem Nibes forsvar, hvor en Støvring spiller kunne udligne. Nibes spillere og trænere faldt til jorden i ærgrelse, hvorefter dommeren fløjtede kampen af. En fuldstændig umenneskelig og vanvittig afslutning.

Tidligere Nibe spiller og nuværende Støvring spiller, Mike Hansen udtalte efter kampen: »I (Nibe) er gode. Vores midtbane var slet ikke med. Gus og Gabi styrede spillet og vi kunne slet ikke håndtere jeres tre forreste. Vi lavede ikke andet end at løbe. Dette føles helt sikkert som en sejr«.