FODBOLD: Serie 1, herrer

Nibe-Aalborg KFUM: 3-1

Målscorer: 1-0 og 2-0 Andreas Schunck, 3-1 Bertil Lasthein

Kampens spiller: Gustav Sløk

Nibes 1.hold var inden lørdagens kamp stadig uden sejr. Det har været et mysterium for både spillerne og trænerteamet, da Nibe har haft rig mulighed for at ligge oppe i toppen, men det har simpelthen bare været stolpe ud i de fleste kampene, konstaterer Allan Nicolajsen, assistent træner for Nibes bedste fodboldhold.

Spillerne var dog overbevist om at det skulle vende til lørdagens kamp mod KFUM. Nibe havde igen et par afbud og de unge måtte endnu engang træde til at vise talentet frem. Victor Birkemose, ”Ralle”, ”Svenne”, Simon Sørensen og Bertil Lasthein leverede igen på et rigtig højt niveau.

De første 10 minutter skulle Nibe lige finde rytmen men derefter kom der to hurtige scoringer til hjemmeholdet. Det første var et gennemspillet angreb, som startede ved Gustav på midtbanen, som endte ved en velspillende Andreas Schunck, som sikkert kunne gøre det til 1-0. Kort tid efter slog Nibe kontra. Andreas Schunck afsluttede udenfor feltet, hvor bolden blev rettet af og snød KFUMs målmand, 2-0. Udeholdet slog dog hurtigt tilbage efter et hjørnespark. Nibe blev en anelse rystet og måske var det de mange uheldige kampe som spillede en rolle hos hjemmeholdet det næste kvarter. Nibe rystede det dog af sig og fik igen fat. Endnu engang tog Andreas Schunck et rush i venstre side efter flot spil af Niels Rise og Gustav Sløk inden. Andreas sendte en hård flad aflevering på tværs til Bertil som kunne snige bolden over målstregen.

2.Halveg startede lige. KFUM prøvede og prøvede men Nibe stod bundsolidt på midtbanen og i forsvaret. Virkelig imponerende, da der er en gennemsnitsalder på 20 på disse positioner.

Niels Rise havde stor mulighed for at lukke kampen midt i anden halveg. Han modtog en aflevering i dybden af Andreas Schunck og tog et træk forbi målmanden men skød desværre i sidenettet. Kort tid efter havde Gustav Sløk en stor mulighed men også han skød forbi. KFUM havde en enkelt chance på et indlæg men angriberens hovedstød blev flot reddet af Anders Lund.

Bertil Lasthein scorer til 3-1

Nibe fik første sejr i hus til stor forløsning for hele truppen. Endnu engang skal der lyde en stor ros til de unge som kommer ind til kampen uden frygt og spiller deres chance, udtrykker assistenttræner Allan Nicolajsen.

I kampen fremhæver assistenttræneren holdets nyudnævnte anfører, 19 årige Gustav Sløk. Han var simpelthen her, der og alle vejne og spillede med sikker boldomgang kampen igennem og styrede kampen efter behag, imponerende.

Næste kamp venter der Nibe en svær kamp, da Helsted kommer på besøg lørdag den 19/9 kl. 14.00