HÅNDBOLD - damer: Santander Cup (pokalkamp)

Nibe HK - Aalborg Studenterne: 16-17 (5-11)

Mål for Nibe HK: Anne Baand 6 mål, Anne Sofie Jensen 4 mål, Anne Jensen 2 mål, Sofie Klitgaard 1 mål, Marie Dalum 1 mål, Amalie Adelsen 1 mål, Stine Bendtsen 1 mål.

Torsdag aften har Nibe Håndboldklubs bedste damehold spillet sæsonens første kamp om point. I Santander cup mødte holdet med Aalborg Studenterne, som til dagligt spiller i 3. division. 

Træner Annette Jensen fortæller:
– Vi fik en okay start på kampen, og indtil der var spillet 20 minutter af første halvleg fulgtes vi ad på måltavlen. Vi blev ramt af en udvisning, og det kostede os dyrt. Aalborg Studenterne satte ind med flere gode kontrascoringer, hvilket resulterede i, at vi ved pausen var bagud 11-5. 

Anne Baand bliver tacklet i skudøjeblikket.

Pausen blev brugt konstruktivt, og spillerne viste gejst og fællesskab. Det gav pote og vi kom rigtig godt ud til anden halvleg. Der var flere gode aktioner i angrebsspillet blandt andet viste Carina Henriksen flot angrebsspil. 
Der blev slidt i forsvaret og i anden halvleg holder vi Aalborg Studenterne nede på seks scoringer. Vi formåede desværre kun at score 11 og vi tabte så kampen 17-16. 
Det var en flot præstation af pigerne. Vi har en del nye spillere på holdet, men trods det, var det dejligt at se gejst, fællesskab og vilje på banen.