FODBOLD: Serie 1, herrer

Nibe-Helsted 4-2 (2-0)

Målscorer: 1-0 Gabriel Martinez, 2-0 og 3-0 Niels Rise, 4-0 Andreas Schunck

Kampens: spiller Simon Sørensen

Nibes bedste herrehold skulle lørdag op imod topholdet Helsted, som stadig var ubesejret i de 5 første kampe og bl.a. kom med en 12-1 sejr i bagagen fra sidste weekend mod Nordvestmors. I taktikmødet inden kampen blev der også lagt vægt på, at Helsted måske ville møde op til kampen med en vis naivitet dømt ud fra deres seneste resultat og set ud fra, hvor Nibe befandt sig i tabellen. Dette udnyttede Nibe til fulde.

Helsted pressede højt fra kampens start og det straffede Nibe prompte. Niclas Schunck blev sendt afsted i dybden og han fandt en fremadstormende Gabi som sikkert kunne gøre det til 1-0. Minuttet efter var en yderst velspillende Gabi igen på spil. Han afsluttede langt udefra men Helsted blev reddet af overliggeren. 2 minutter senere kom Andreas Schunck afsted men fik desværre taget et lidt for langt træk.

Men efter 25 minutter var der drama. Simon Thomsen fik et lidt tyndt gult kort og 2 minutter senere måtte Mathias Johansen samme vej. Nibe var nu to mand i undertal. Helsted pressede på, men Nibes forsvar kæmpede bravt, samtidig med at unge Anders Lund hev 3 gode redninger frem. Helsted fik også vist en mand ud i denne periode.

Gustav Sløk i hård kamp med Helsted Fremads anfører.

I pausen skulle der findes luft til et træt Nibehold, som havde brugt mange kræfter i undertal såvel som den meget direkte fremgangsmåde i form af kontra. Hjemmeholdet var dog enige om at de ville jagte 3-0 målet og lukke kampen. Det skete allerede efter 2 minutter. Gus fandt Niels Rise i dybden med en fremragende stikning. Rise tog et træk forbi keeperen og kunne score sikkert. 10 minutter senere lukkede Andreas Schunck reelt kampen. Han fik en friløber men brændte i første omgang men kunne selv følge op, 4-0!

Helsted gav dog ikke op og de pressede på mod et udmattet Nibehold. Men især Simon Sørensen og Mathias Johansen spillede en fremragende kamp i midterforsvaret. Helsted fik dog scoret to mål indenfor det sidste kvarter men det var for sent.

En fremragende indsats af hele holdet og en endnu vigtigere sejr, som betyder at Nibe rykker over nedrykningsstregen.

Næste kamp er ude mod Nordvestmors lørdag den 26/9