Nibe HK - Støvring: 32-28 (16-13)

Målscorere for Nibe: Mads Krogh 7, Mads Espensen 7, Frederik Skoda 6, Gustav Hess 5, Frederik Dahl 3, Andreas Brunsgaard 3, Anders Droob 1.
Kampens spiller: Mads Krogh

3 div herrer var desværre det eneste hold der skulle i aktion i weekenden, da Dansk Håndbold Forbund har sat alle de lavere rækker på pause.

Modstanderen var oprykkeren fra Støvring, som fik en flot sejr i deres debut i 3. div sidste weekend.

Efter at have set deres kamp i sidste weekend, var vi godt forberedt og det gav også hurtigt afkast. Vi førte 5-0 efter 4 minutter og det lignede en klar sejr. Men der blev desværre slækket lidt på koncentrationen herefter og Støvring fightede sig tilbage, fortæller holdets træner Lasse Thomsen.

Nibe går til pause med 16-13 føring og får lavet nye aftaler for anden halvleg.

Desværre bliver denne noget rodet, med mange udvisninger og brændte chancer. Men Støvring havde ikke niveauet til at udnytte situationen og komme helt op på siden af hjemmeholdet.

Nibe står nu med 4 point efter de første 2 kampe, hvilket er meget tilfredsstillende, udtrykker Lasse Thomsen.
Næste kamp er på lørdag i Aars, som også har vundet sine første 2 kampe.