FODBOLD, serie 1, herrer

Nordvestmors-Nibe: 2-6 (1-2)

Målscorere for Nibe: 0-1, 0-2 Andreas Schunck, 1-3 Martin Sandvej, 1-4, 1-5 Niels Rise, 2-6 Gabriel Martinez

Kampens Spiller: Mathias Svendsen

Den gamle Liverpool træner, Bill Shankly udtalte engang følgende: “A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are.” Et citat Nibe I den grad har praktiseret de sidste par kampe. Det er samtidig også en påmindelse om, hvordan man som hold håndterer modgang når dette opstår. Og mental modgang opstod internt i holdet lørdag, da Nibe skulle en tur til Nordvestmors. Spillerne viste dog igen, hvor meget de som hold har udviklet sig og især den sidste time stod den på overskud, som grundlagde en flot og meget vigtig sejr.

Taktikken inden kampen var klar, Nibe skulle angribe med fuld styrke og masser af tempo fra kampens start og det må man sige holdet gjorde til fulde. Allerede efter 2 min scorede Nibe til 1-0 efter et fremragende angreb med flotte kombinationer. Mathias Svendsen var gået med frem og slog et perfekt indlæg til Andreas Schunck som scorede sikkert. Blot et min efter stormede Andreas i et pres mod hjemmeholdets forsvar og erobrede bolden, 2-0. Herefter og den næste halve time mistede Nibe i den grad momentum. Kampen blev på Nordvestmors principper, som slog lange bolde op til deres hurtige angriber. Nibe famlede, spillede for langsomt og begyndte endda at skændes internt. Efter 20 min slap en modstander igennem og reducerede sikkert. Nordvestmors havde yderligere to store chancer men Anders Lund reddede Nibe. Trods 30 min med modgang viste Nibe klasse og overskud og kæmpede sig tilbage i opgøret. Nogle fremragende angreb, erobringer og sammenhold stod på menuen resten af halvegen, dog uden mål. Holdet var også enige om, at de blot skulle ud og fortsætte de samme takter fra starten af 2.halveg. Martin Sandvej blev sendt på banen fra 2.halvejs start og han skulle blot bruge 1 min på at score sit første mål siden lilleput. 10 min senere sendte Gus en stikning til Niels Rise som sikkert kunne gøre det til 4-1. Med 20 min egen var Niels Rise igen på spil, hvor han slap igennem i højre side og overlistede målmanden med en tunnel, 5-1. Nordvestmors reducerede til 2-5 på straffe, som Anders Lund havde begge hænder på. Gabi afsluttede en rigtig flot 2.halveg til 2-6 efter et gigantisk drop af keeperen.

Nibe kravlede med sejren op på 4.pladsen. Det var samtidig holdets 3.sejr i træk, hvor de samtidig har scoret hele 13 mål samlet i disse kampe, imponerende!

Næste kamp er ude mod rivalerne fra Løgstør lørdag den 3/10 kl. 13.00