Nordjysk og Jyskmesterskab blev i weekenden afholdt af Frederikshavn DcH med hjælp fra Sæby DcH. Dette er årets store begivenhed og det er en tradition, at alle hundeførere fra Nibe møder op for at heppe, på de ekvipager, der stiller op, men sådan blev det ikke i år. P.g.a. corona var det ikke tilladt at have heppekor med og konkurrencen blev også delt, således at Frederikshavn tog sig af klasserne C og A, mens B og C klassernes konkurrence fandt sted i Sæby.

To dommere fra DcH Nibe, Solveig Nielsen og Morten Michael Hansen, dømte hvert sit sted.

I Sæby deltog Kurt Nielsen med Haika og Hanne Sten Hansen med Troja. Kurt Nielsen og Haika stillede op i B klassen og indtog 10. pladsen med 155,10 point. 

Dansk og Norjysk mesterskab til Nibe
I E-klassen tog Hanne Sten Hansen og Troja kegler og med ca. 17 point til nærmeste konkurrent indtog de 1. pladsen med 385,50 point, og kunne således føje Nordjysk og Jysk mestre til CV’et og så i øvrigt med den højeste pointscore, de indtil dato har lavet. Det var Trojas sidste konkurrence i almindelig eliteklasse, så det er en utrolig dejlig måde at slutte karrieren af på indenfor denne gren.

I Frederikshavn deltog Jan de Rosche og Freddi og med 179,60 point blev de nr. 11 i A klassen.

Ugen før var Kurt Nielsen og Haika i konkurrence i Århus og blev nr. 8 med 144,35 point og Hanne Sten Hansen og Troja var i Ikast og blev nr. 13 med 309,60 point.