FODBOLD - Serie 1, herrer:

Trods nederlag har træner team'et og spillerne fuld tro på, at de fornødne points nok skal komme i hus, så forbliven i serie 1 kan sikres.

Nibe-Støvring: 0-3 (0-3)

Nibe skulle lørdag op imod rivalerne fra Støvring. En sejr til Nibe ville betyde de fik mentalt luft i bundstriden, hvorimod et nederlag pludselig ville ligge et pres på det unge og talentfulde hold fra Nibe i de resterende kampe.

Man kunne fra kampens start se at det var to hold som for alt i verden ikke ville tabe. Ingen af holdene leverede noget der ligner flot fodbold i de første 25 minutter. Støvring kom til deres første chance efter 15 minutter på et indlæg. En Støvring spiller headede flot bolden op mod hjørnet men Nibes Anders Lund kom flyvende og reddede fremragende forsøget.

Efter 30 minutter og det sidste kvarter gik alt galt for hjemmeholdet. Først brød en Støvring spiller igennem i Nibes venstre side og sparkede resolut bolden i kassen. 5 minutter senere mistede Nibe bolden på midten og Støvring slog kontra, 2-0. Kort før pausen scorede de også til 3-0 som var stillingen ved pausen.

Spillerne fik da også en ordentlig opsang af cheftræner Nicolai Nielsen i pausen og det var da også et forvandlet Nibe hold som kom ud til 2.halveg. Tempoet blev skruet op og spillerne viste attitude blandet med hurtigere boldomgang. Andreas Schunck var to gange tæt på, og også unge Christopher Lund havde et par muligheder, som desværre løb ud i sandet.

Nibe taber nogle dyre point men trænerteamet har fuld tiltro til holdet:

– I dag fejler vi alle som hold. Vi i trænerteamet fejler med taktikken og det varer alt for længe, før vi reagerer og sadler om. Her skal vi fremover være mere konsekvente. Spillerne var der ikke i første halveg men det var tydeligt at se, at så snart de skruer tempoet bare en anelse op kunne Støvring ikke være med. Er slet ikke i tvivl om, at vi som hold og den enhed vi er, nok skal hente de fornødne point hjem i de resterende kampe for at forblive i serie 1, lyder det fra assistenttræner Allan Nicolajsen.