HÅNDBOLD: Serie 1, damer

Ålbæk – Nibe: 23-21 (12-12)

Mål for Nibe: Anne Sofie Jensen 6 mål, Mia Olesen 5 mål, Anne Baand 4 mål, Marie Dalum 4 mål, Amalie Adelsen 1 mål, Carina Henriksen 1 mål.

Søndag spillede Nibe Håndboldklubs bedste damehold den første turneringskamp i denne sæson.  Kampen blev spillet på udebane mod Ålbæk, og vi vidste inden kampen at Ålbæk er et stærkt hold, lyder det fra træner Annette Jensen, der fortæller:
– Vi startede kampen rigtig godt, herunder at Marie Dalum startede kampen med en god kontra. Anne Sofie Jensen var godt skydende, og vi kom hurtigt foran 2-0. Efter et kvarters spil, og kampen ud mandsopdækkede Ålbæk Anne Sofie Jensen. Ellers var første halvleg lige og ved pausen stod der 12-12.

I pausen havde vi fokus på at bringe flere tacklinger ind i vores forsvarsspil, og stadig spille med tålmodighed i angrebsspillet. Desværre kom vi rigtig dårlig fra start i anden halvleg, og vi scorede først da der var spillet 12 minutter. Vi kom bagud med fem mål.
Pigerne formåede dog, med blandt andet fine scoringer af Mia Olesen og Anne Baand, at kæmpe sig tilbage i kampen, og da der var ca. 30 sek. igen af kampen er vi bagud med ét mål. Desværre formår Ålbæk lidt heldigt at score endnu en gang og Nibe taber kampen 23-21.