FODBOLD - Serie 1, herrer

RKG-Nibe: 2-0 (1-0)

Da Nibe Boldklubs bedste hold i serie 1 tidligere i foråret mødte Klarup på hjemmebane, havde udeholdet 4 chancer og scorede 4 mål. Nibe derimod havde 7-8 100% chancer som ikke blev til mål. Nibe skulle derfor have revanche og udnytte den manglende fart i Klarups forsvar.

Det blev dog en første halveg uden højt tempo og Nibe var bagud 1-0.

2. halveg blev det bedre for udeholdet, hvor Klarup halsede efter Nibes kombinationer, men Nibe mangler igen den sidste kynisme på den sidste 3. del.

Klarup afgjorde kampen til 2-0 på en sjælden fejl af Gabi. 

Nibe møder tirsdag den 8/6 lokalrivalerne fra Støvring kl. 19.00 på Nibe Stadion.

–     –     –​

Nibe tabte på gigantisk dommerfejl

Nedrykning er en realitet!

​Nibe-Storvorde: 0-1

En helt igennem en fantastisk holdpræstation i tirsdagens kamp af Nibes serie 1. Et par store chancer blev misbrugt og så scorede Storvorde 10 min før tid, hvor der i den grad skulle være fløjtet for frispark til Mikkel Høj.

Men det opsummerer alligevel Nibes sæson, som har været lærerig for den talentfulde trup og hvor held, manglende kynisme og rutine har været nøgleordene. Men truppen har dog bevaret det tætte sammenhold og troen på egne evner samt holdets talent og de ved, at hvis alle bliver og dedikerer sig til projektet venter der en rigtig spændende fremtid.

I dagens kamp var Nibe der fra start. De kæmpede i forbilledligt i alle 90 min, hvor især det høje pres kom som en overraskelse for Storvorde. Halvegen igennem vandt Nibe stort set alle dueller men fik ikke blandet det ellers så velkendte flydende spil sammen. I anden halveg fortsatte Nibe de flotte takter og denne gang kom de frem til flere muligheder, hvor bl.a. Niels Rise havde en stor mulig alene med målmanden og også Bertil samt Mikkel Høj havde chancer. Og symptomatisk for Nibes sæson scorede Storvorde ti min før tid på et indlæg, hvor der var kæmpe frisspark til Mikkel Høj. Storvordes angriber flåede Mikkel Høj ned for at komme ind foran og scorede sikkert. Selv Storvordes spiller udtalte at der var frisspark.

Nibes trup og trænerteam var rasende!

Med nederlaget blev nedrykningen en realitet. Nibe vil dog fortsætte med at levere i de resterende kampe for at forberede sig til efteråret, lyder det fra assistenttræner Allan Nicolajsen.