Nibe Boldklub har i år overtaget hele initiativet med den årlige fodboldskole. Sammen med en lang række sponsorer og 27 ledere / trænere er alt iscenesat til en oplevelsesrig uge med fodbold på programmet.

– Tidligere har vi arrangeret Nibe Boldklubs fodboldskole sammen med eksterne partnere, men denne model har vi i år fravalgt til fordel for samarbejder med en lang række lokale partnere og sponsorer, der indgår aktivt i fodboldskolen med levering af spillerdragter, forplejning og fysisk behandling, forklarer NB-formand Mads Hviid, der med stolthed kunne byde velkommen til den rekordagtige flok på 162 spillere og stort set samme antal forældre eller bedsteforældre, der fulgte børnene på vej den første dag.

Cheftrænerne Allan Outzen og Nicklas Hansen orienterede om fodboldskolens forløb og fordelte de mange spillere i hver deres grupper.

Årgangene 2007-2013 har en seks timers fodbolddag, mens årgangene 2014-2015 har en kortere fodbolddag – alle deltagere på fodboldskolen »går i skole« gennem hele ugen, og der afsluttes fredag med et særligt indslag.

– Gennem ugen får børnene udviklet deres færdigheder i fodbold, men det handler i lige så høj grad om at være sammen om fællesskabet, forklarer Nibe Boldklubs formand Mads Hviid. – Vi har overvejende deltagere fra klubbens egen medlemsskare, men også fx. spillere, der tidligere har været medlem, men som måske er fraflyttet Nibe, har mulighed for at deltage og møde tidligere kammerater, slutter Mads Hviid.

Fodboldskole-20215200
FodboldskoleU10-115255
Fodboldskole-20215213
Fodboldskole-20215217