FODBOLD - Serie 2, herrer

Nibe-Strandby Farsø: 3-0 (1-0)

Målscorer: 1-0 Gustav Sløk, 2-0 Marcus Adelsen og 3-0 Christopher Lund

Der har ikke været så mange tilskuere på Nibe stadion siden holdet for et par år siden spillede playoff om at rykke op i jyllandsserien. Denne gang handlede det dog om at forblive i serie 2.

I dette efterår har det unge Nibehold ofte spillet flot fodbold men tabt. I lørdagens opgør var det lige omvendt for det var bestemt ikke en kamp hvor hjemmeholdet viste sit talent frem, men dog alligevel sikkert kunne vinde 3-0 uden større problemer eller nogen form for nervøsitet.

Nibe startede ellers strålende ud de første 10 minutter, hvor man tænkte, at Strandby ville få en ordentlig én at tage hjem på. Nibe spillede bolden rundt om dem, hvor de ofte lignede kegler. Nibe kom da også foran ved anfører Gustav Sløk, som afsluttede fra distancen, som endte med lidt af et drop af målmanden. Resten af halvlegen var rodet, hvor Nibe spillede for langsomt, slog for mange lange bolde, prøvede at drible modstanderne og ganske enkelt bevægede sig for lidt uden bold.

2. halvleg var det samme i de første 30 min men mod slutningen af kampen fandt Nibe endelig melodien. Et flot velspillet angreb endte ved Marcus Adelsen som sikkert kunne afgøre kampen. Kort efter havde Niels Rise en friløber efter endnu et flot angreb og til sidst kunne indskiftede Christopher Lund score kampens og efterårets sidste mål, hvorefter jublen og klapsalverne lød mod Nibes bane 1.

Nibes spillere kan nu holde en god lang pause til det igen står på fodbold i slutningen af januar.