Fredag formiddag var der lagt op til en intens dyst på Nibe Boldklubs kunstgræsbane. 

SKOLEFODBOLD:

Nibe Skole - Muldbjergskolen fra Hjørring: 1-2 (0-1)

Mål for Nibe: Patricia Christensen

Nibe Skoles pigefodboldhold spillede semifinale i den Nordjyske Kreds i Ultra-pokalen mod Muldbjergskolen fra Hjørring. Det var desværre et lidt skadesramt Nibe-hold, som bl.a. stillede op uden deres normale anfører Julie Skadhauge, som tidligere i tuneringen har styret forsvaret flot.    

Kampen var præget en stærk vind, hvilket kastede en del tilfældigheder af sig. Midt i første halvleg kom Nibe bagud 0-1, efter at have været presset tilbage i store dele af de første 20 min. blandt andet på grund af den stærke modvind. I første halvleg var der dog optræk til et par chancer. Især angriberen Patricia Christensen og Augusta Florentin var tæt på i flere omgange.

I anden halvleg lykkedes det desværre ikke helt at drage fordel af medvinden, og Muldbjergskolen øgede føringen til 2-0 med 10 min. tilbage af kampen. Nibe fik dog hanket op i sig selv og holdets yngste, Patricia Christensen tog ansvaret på sine skuldre og scorede et rigtigt flot langskudmål til 1-2. 1-2 blev desværre også kampens resultat, selvom Nibe pressede på til sidst. Det blev til et nederlag til et flot teknisk spillende hold fra Mulbjergskolen i en kamp, hvor Nibe lige manglede det sidste. Pigerne kan dog være stolte over deres indsats i turneringen, selvom det ikke blev til medaljer i denne omgang, siger lærer og træner, Kasper Hartmann.

Bagest fra venstre: Patricia Flak, Tilde Henriksen, Freja Bach, Freja Heuer, Emma Strandgaard, Laura Ullits, Augusta Forentin, Simone Rye og Julie Skadhauge. Forrest fra venstre: Kirstine Rubak, Maria Droob, Laura Engberg, Cecilie Frost og Patricia Christensen.