Nibes sejrsvante håndboldkvinder måtte torsdag og søndag i den forløbne uge nøjes med et enkelt point i to kampe mod samme modstander, nemlig Dall/Ferslev på hhv. hjemme- og uddbane.

– Vi kæmper lidt med afbud, sygdom og skader i øjeblikket og har måtte lave nogle ændringer og spille mere smalt end de andre kampe, siger træner Caster Drensborg til Nibe Avis.

Søndag:
Dall/Ferslev – Nibe HK: 24-20 (9-11)
Træner Casper Drensborg forklarer her kampens forløb:
– Vi er godt forberedte på Dall/Ferslev, og det er tæt hele 1. halvleg, men vi har gode aftaler og står godt i forsvaret med gode redninger og går til pause foran 11-9. Vi har momentum og spiller godt håndbold og vores aftaler i begge ender sidder i skabet.
Hjemmeholdet kommer desværre hurtigt op og så går der lidt panik i den og vi spiller som om vi har for travlt hele tiden. Vi sjusker og spiller lidt ukoncentreret det meste af 2. halvleg og det kan man ikke mod nogle rutinerede damer som Dall/Ferslev, det koster og vi er bagud med en 3 stykker en del af 2 halvleg.
Casper Drensborg fortsætter: – Jeg satser butikken i forsvaret og vi smider nogle folk frem for at jagte nogle mål men giver en del forvirring, mest for os selv og det er min opgave at det ikke sker igen og desværre formår vi ikke at hente dem. 
– Vi taber for første gang i sæsonen, men det er nok også sundt nok at prøve. Så ved vi bare, at det hele ikke kommer uden hårdt arbejde og slid.
Vi har stadig det hele i vores egne hænder og kan selv afgøre det.

– Vi må på træningsbanen inden næste søndags kamp mod visse som meget vel kan blive meget afgørende, siger Nibe-træneren.

Nibes Marie Enzenbach i klemme mellem to modstandere.

Torsdag::
Nibe HK – Dall/Ferslev: 24-24
Træner Casper Drensborg: – Vi vidste vi skulle møde mere modstand end i mange af de andre kampe, og Dall/Ferslev er et rutineret hold. Kampen løber tæt hele vejen igennem.
– I starten af 2. halvleg får vi lavet et lille hul på 18-15, men Dall/Ferslev kæmper sig tilbage og de får bolden med 24-24 og bruger 50 sekunder i angrebet og brænder, så vi får en lille mulighed, men en panisk afslutning pga tidspresset gør, at vi ikke får fuldt udbytte.
24-24 er et fint resultat og meget passende med, at de 2 hold er jævnbyrdige.
Senere på aftenen tabte Visse til IK1919, så det var ikke helt skidt alligevel.
Til kampen manglede Julie Stoltz og Nadja, men de andre der var med og gjorde god figur, slutter Nibe-træneren.