Nik & Jay er voldsomt ønsket i Skalskoven, som de sidst besøgte i 2019, hvor gruppen gav en uforglemmelig koncert på Stor Scene. Nu er de tilbage med det enorme bagkatalog af hits og SÅ meget opsparet energi. 

Skruer op for kærligheden, musikken og festen 
Det har logisk nok efterladt et meget stort undertryk, at Nik & Jay ikke har spillet sommerkoncerter siden 2019. 

– Vi skal ud under åben himmel & vi glæder os enormt til hvert eneste show på denne tour. Herude er der højt til loftet, og vi har i al beskedenhed tænkt os at skrue op for kærligheden, op for musikken, for festen, for resten, for fællesskabet og varmen, siger Nik & Jay om deres kommende tour. 

– Det glæder os meget, at Nik & Jay atter er klar til at spille deres altid uforglemmelige sommerkoncer-ter, og at de har valgt Nibe som en af få nordjyske koncerter. Netop kærligheden, fællesskabet og varmen skal Nibe helt sikkert nok bidrage med – det er vi i den grad kendt for, udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen. 

Stor tilfredshed med årets offentliggjorte navne 
Det er godt at have et publikum, der stiller sig kritisk, og som på konstruktiv vis leverer både ris og ros. Det er afgjort med til at udvikle en festival.  

– Igen i år har rigtig mange sendt deres højeste musikønske. Vi har altså nogle gæster, der virkelig vil musikken, og som gerne vil have en indflydelse på musikprogrammet. Og i år er der ingen tvivl om, at Nik & Jay har været savnet i Skalskoven, hvilket gør det ekstra fedt at offentliggøre dem i dag, slutter Peter Møller Madsen.