FODBOLD - Serie 1

Ikke mange som får point med fra Dronningborg

Dronningborg-Nibe: 0-0

Gult kort Nibe: Gustav Sløk

Nibe skulle godt ned i Randers før holdet nåede Dronningborg. Sidst Nibe mødte dem, var i første sæson i serie 1 i 2017, hvor man havde rykket op med den daværende træner Henrik Bruun. Her fik Nibe en øretæve på 5-3. Et sted og et stadion som bestemt ikke er et sjovt sted at spille. Mange hold er også taget skuffede hjem derfra i dette forår, så der ventede Nibe en yderst svær opgave.

Men Nibe leverede et af forårets bedste præstationer set over alle 90 minutter. Nuvel, offensiven haltede lidt i 2.halveg grundet træthed, men holdet har sjældent vist så stor disciplin, som de gjorde torsdag aften. Alle leverede og tog de nødvendige løb for hinanden, hvor især de defensive aftaler blev fulgt til punkt og prikke.

Nibe kom blæsende ud til kampen og kunne sagtens have ført 3-0 efter de første 15 minutter. Dronningborg virkede forvirrede og lignede et hold, som ikke vidste hvilket ben, de skulle stå på. Efter blot 2 minutter slipper Gustav Sløk flot igennem og dribler et par modspillere og spiller flot Gabi fri. Men en chance han ville score på 99 gange ud af 100 sparkede han over. Han kvitterede i øvrigt med en kasse øl til holdet efter kampen, respekt.

Få minutter efter var det Bertil Lastheins tur. Et perfekt indlæg fra Nibes venstre side ramte Bertil på bagerste stolpe men han fik ikke ordentligt træf på hovedstødet og headede lige på målmanden. Herefter fik Dronningborg mere fat i kampen og var tæt på at true Nibe et par gange, men uden rigtig at blive farlige.

2. halvleg blev en rodet affære. En del intensitet og ikke så flot fodbold som første halvleg, men Nibe stod defensivt perfekt i alle kæder og lukkede Dronningborg totalt af.

Nibe var yderst tæt på at slippe igennem flere gange i 2. halvleg, men den sidste aflevering manglede.

Det endte med et flot point til Nibe, som sagtens kunne være blevet til mere i en yderst disciplineret indsats af spillerne.

Kan denne disciplin krydres med det offensive spil fra Højslev kampen, venter der mange point i de resterende kampe.

Næste kamp er ude mod topholdet Aars fredag den 12/5 kl. 18.30