FODBOLD: Jyllandsserien Kvinder

Nibe B – Brønderslev IF  1-0  (0-0)

Målscorer for Nibe: Rikke Nicolajsen

Efter uafgjort mod rækkens nr. 1 forrige mandag i Frederikshavn var det så rækkens nr. 2 fra Brønderslev der var på besøg i Nibe.

En strid vind på langs af banen gjorde sit til at det blev to forskellige halvlege. Nibe valgte modvinden i 1. halvleg og planen var at stå i mod det pres udeholdet ville komme med på baggrund af vejrforholdene. Men det pres blev overraskende ikke helt så massivt som troet, ganske vidst foregik en del af spillet på Nibes halvdel men dog så lang væk fra målet at udeholdet aldrig blev helt farlige. Brønderslev havde et par langskud og en del hjørnespark, men de sikre hænder hos keeper Julin gjorde forskellen. Nibe fik kørt en håndfuld kontraløb og et par af dem kunne godt havde givet mål hvis skarpheden og timingen havde været 100%.

I 2. halvleg overtog Nibe spillet og lagde et højt pres som Brønderslev havde svært ved at håndtere, specielt den sidste halve time. Efter et par afbrændere kom forløsningen da en storspillende Olivia Engelgreen spillede Rikke Nicolajsen helt fri i dybden og hun scorede sikkert. Det gav et boost til hjemmeholdet og tingene løsnede ligesom op for holdet og sejren kunne sagtens have været på et par mål mere.

”Nu har vi taget 4 point mod nr. 1 og 2 i puljen de sidste to runder så vi er ovenud tilfredse, udtaler en begejstret anfører Mare Vasegaard. Træner Michael Frendrup fortsætter – Vi står godt på banen som hold gennem hele kampen og giver ikke mange chancer væk mod et godt Jyllandsserie hold så nu gælder det om at holde kadencen over en længere periode.

Torsdag spiller holdet DBU pokalkamp i Sulsted hvor der bliver pause til 5 spillere og andre får så chancen i stedet for. Søndag skal holdet til Holtet IF hvor man har revanche til gode efter et 0-1 nederlag i sæsonåbningen.