FODBOLD – Serie 1, herrer

Nibe-St. Restrup: 1-1 (1-1)

Målscore Nibe: 1-0 Gustav Sløk

Nibe Boldklubs bedste herrehold I serie 1 tog onsdag aften imod lokal-rivalerne fra St. Restrup IF.

Sæsonens første opgør i Frejlev gav Nibe den til dato eneste sejr, og begge hold frister en tilværelse i nederste del af serie 1.

Onsdagens lokalopgør var på forhånd dømt »livsvigtigt lokalopgør«. Og det var to hold som begge ligger i den tunge ende i tabellen og samtidig har stor respekt for hinanden. St. Restrup har i denne sæson været hårdt ramt i spillertruppen og til denne kamp måtte de undvære anføre Malthe Kristensen. Men når man har spillere som vil holdet så meget som Lasse Møldrup, som flyver hjem fra København onsdag eftermiddag for så at flyve tilbage onsdag aften, så vidner det om et stærkt sammenhold.

Nibe startede kampen bedst og der var da også kun spillet 10 minutter før de kom i front. Flotte kombinationer af mellem Gabi og Bertil fik St. Restrup til at ligne saltstøtter. Bertil kommer til baglinjen og spiller bolden på tværs til Gustav som nemt kan gøre det til 1-0. Det næste kvarter står der Nibe på det hele, men holdet manglede den sidste aflevering for at komme frem til de store chancer. Pludselig ud af ingen ting er St. Restrup i angreb. De får slået et indlæg som Anders Lund mistimer grundet vinden, og så får St. Restrup udlignet. Nibe presser på mod slutningen og er flere gange tæt på.

2. halveg bliver ikke kønt fodbold. Nibe går ned i tempo og St. Restrup får flot lukket af. Nibe var kun tæt på via dødbolde, hvor St. Restrup for reddet en på stregen til sidst.

1-1 bliver kampen, hvor det var nogle yderst skuffede Nibe spillere som forlod banen.