Den første rekord er sat. Få gange har Nibe Festival været helt udsolgt, men aldrig før er det sket SÅ tidligt.

Samtlige billettyper ér nu solgt, Nibe 2023 er TOTALT udsolgt, oplyser festivalens talsmand Peter Møller Madsen.

Peter Møller Madsen fortsætter: – Det er så fantastisk, at vi efter en pandemi med to aflysninger, og et svært år i 2022 nu er tilbage – stærkere, meget stærkere, end nogensinde.

Nibe Festival beklager, at rigtig mange i år kommer til at gå forgæves til »billetlugerne«, men glæder sig samtidig også over den historisk store interesse for årets festival.

Frivilligheden sejrer også
2022 var et svært år for bl.a. livebranchen og landets mange frivillige organisationer. Frivilligheden var voldsomt udfordret. Sådan var det helt sikkert også i Nibe.

– Vi kæmpede os igennem Nibe 2022 med godt 10 % færre medhjælpere end planlagt. Vores fantastiske frivillige rykkede sammen i »bussen« og præsterede big time, så gæsterne ikke mærkede nævneværdigt til, at vi manglede en del af de normalt 4700 helt uvurderligt vigtige frivillige, fortsætter Peter Møller Madsen.

I år ser det anderledes ud i Nibe. Langt størstedelen af de mange teams er i mål bemandingsmæssigt. Nibe Festival skal bruge i underkanten af 5000 frivillige.

Mon ikke aftenens generalforsamling, som Nibe Festival afholder i Støberiet i festival HQ bliver præget af den meget positive udvikling, som festivalen er inde i, slutter fesstivalens talsmand.