HÅNDBOLD – 3. division, damer

Trekroner IF 98 – Nibe HK: 21-27 (11-14)

Mål for Nibe: Marie Dalum 6, Sara Nord 5, Julie Jensen 4, Anne Sofie Jensen, Julie Stoltz, Anne Baand og Serine Nord hver 3 mål.

Søndag var Nibe Håndboldklubs 3 division damer en tur i Trekroner, en pligtsejr, men ikke den kønneste kamp, beretter træner Mogens Roed, der kommenterer kampen således:

Dagens modstander trak tempoet ud af  kampen, og det er bare ikke vores stærke side at møde disse modstandere, men det er noget vi må arbejde med, da vi indimellem bliver forhastede i vores beslutninger.

Kampen startede godt, hvor vi efter 10 minutter fører 7-3, men som så ofte før lukker vi modstanderen ind i kampen og efter 20 minutter er stillingen 8-8. Vi får styr på forsvaret og går til pause foran 14-11 hvor især Marie Dalum får scoret nogle gode contra mål.

En lille opsang i pausen  hjælper i starten af 2 halvleg, og vi kommer foran 17-11, men endnu engang lukker vi Trekroner ind i kampen og de kommer helt tæt på igen ved 18-17. Vi trækker fra igen, hvor både Marie Dalum og Sara Nord får scoret nogle gode mål, og i slutfasen stempler Anne Baand også ind og får scoret nogle god mål.

Det bliver endnu en kamp, hvor holdets bredde kommer os til gode når modstanderen tager Julie Jensen væk i stort set hele kampen, men også en kamp hvor vi bliver lidt for utålmodige i perioder. Dejligt at se, at vore fløje også byder ind med flotte mål og contra. Konklusionen er, at det blev en kamp på det jævne, men stadig mange mål og endnu 2 point på kontoen.

Næste weekend går turen til Aars i vaskeægte topopgør kampen spilles kl 16.30. og vi håber at RIGTIG mange fra Nibe vil tage turen til Aars og hjælpe pigerne i den svære udekamp.