HÅNDBOLD – 3. division, herrer

Aars  HK - Nibe HK 24-25 (10-13)

Nibes træner Lasse Thomsen beretter om kampen:
– Kampen på udebane mod Aars var på papiret en af de sværeste opgaver i sæsonen.
Aars er nedrykker fra 2. division og har en rigtig stærk trup, og bliver endnu stærkere efter jul med yderligere tilgang. Der var ingen tvivl om, at de skulle drilles i denne kamp, for at svække dem i deres jagt på oprykning. For efter jul kommer de til at vinde samtlige kampe.

– Vi dækkede 5-1 forsvar for at holde deres gode bagspillere på lidt større afstand og den opgave løste Mads Krogh til perfektion. Samtidig fik vi stor succes med mand-mand duellerne omkring Henrik og Hess på backs i forsvaret, så afslutninger kom bredt i banen. Det gav Sebastian gode situationer og mange redninger i 1. halvleg.
Lidt overraskende gik vi til pause med 13-10 føring og kunne se at Aars faktisk var til at snakke med. Stemningen og troen var i top her.

I 2. halvleg fortsatte samme mønster i de første 10 minutter, og vi var foran 19-15, før vi gik noget ned, da deres venstre back fik ild i armen og bar Aars frem til en 21-19 føring! Efter de hurtige 6 mål i træk til Aars, måtte vi gå frem i en mandsopdækning og det vendte kampen lidt igen. Vi fik overtag i forsvaret og fik hentet dem igen.

Mikkel Høj – matchvinder.

Dramatisk afslutning – og to points
Det sidste minut var det mest dramatiske i denne sæson. Vi har bolden ved 24-24 og får det desværre ikke løst til en scoring. Da Aars får bolden med 30 sekunder tilbage, tager de målmanden ud og sætter en ekstra markspiller ind så de kan spille overtal og gå efter begge point. Men sådan skulle det ikke gå. Gustav Hess får stjålet bolden og spillet til Mikkel Høj, som træder ind på banen 6 sekunder før tid, efter en udvisning er afviklet. Mikkel får scoret i tomt mål med en afslutning fra egen banehalvdel og vi stjæler begge point.

Lidt overraskende, men også fortjent efter den indsats holdet leverede, konstaterer Nibe-træneren.

Nu gælder det sidste kamp inden jul, når Nibe torsdag tager imod bundholdet fra Nors.