HÅNDBOLD - 3. division, herrer

HRH/Oddense - Nibe 22-26 (8-13)

En svær og lang udebanetur ventede torsdag aften. Holdet var op til kampen blevet ramt af hele 6 afbud og skader fra stamspillere. En meget uvant situation, som krævede lidt nye spillere blev hevet frem og træneren måtte tilpasse taktikken en del.

Træner Lasse Thomsen forklarer:

– Vi havde set godt med video på modstanderen og forberedt forsvaret og målmændene på vores opgaver, så vi kunne få en god base i forsvaret.

– Fra start virkede det helt perfekt. Forsvaret stod godt i 5-1 formation, med Mads Krogh foran og vores 3 stregspillere bagved (Henrik Jensen, Andreas Brunsgaard og Christian Hedegaard). Det gav gode situationer til Mathias Jensen i målet, som kvitterede med en fremragende 1. halvleg. Det gav gode situationer i kontrafasen, hvor Anders Lund bød godt ind fra venstre fløj, inden han måtte tage de sidste 40 min af kampen som venstre back, ligeledes med stor succes.

– Vi går til pause med 5 måls føring og kan tage en god snak om hvad vi accepterer til 2. halvleg og hvordan vi kan styre tempoet i kampen. Her får vi også lavet aftaler om at der må graves dybt, på en aften hvor truppen var noget anderledes end normalt.

– HRH/Oddense havde ikke løsningerne til vores gode forsvar og derfor ender begge hold med at spille en jævn 2. halvleg, uden den store spænding. Vi løber dem tørre for kræfter og er særligt skarpe i vores overtal, hvor Frederik Skak kommer til gode afslutninger og 4 scoringer i vores 4 min i overtal.

Sidst skal der lyde stor ros til vores U19 spillere Magnus Espensen og Torben Nielsen, som byder ind med gode mål fra fløjene, slutter Lasse Thomsen. 

Nu holder holdet 3 ugers kamppause med håbet om, at det løsner lidt op på de aktuelle skader, så alle kan være klar til god afslutning på sæsonen.