FODBOLD – Serie 2, herrer

Nibe B - Doense/Vebbestrup IF: 4-4 (2-1)

Mål for Nibe: 1-0 Laurits Rasmussen, 2-0, 3-1 Kristian Kierch Pedersen, 4-4 Gustav Hess

Gule kort: Gustav Sløk Jensen, Jakob Rise

Lad os fået slået fast med det samme: Der var gang i i topkampen mellem Nibe og Doense/Vebbestrup. 8 mål blev det til, 4 til hvert hold. 2 straffespark. 2 gule kort og også 1 rødt kort.

Nibe startede kampen godt med stor aggressivitet. Den blev særligt effektiviseret, da Laurits Rasmussen steg til vejr og headede Gabriel Rask Martinez’ højnespark ind allerede efter 7 minutter. Dog blev selvsamme aggressivitet for stor efter et kvarters spil, hvor Nibes anfører, Gustav Sløk Jensen, kom for sent i en tackling og modtog kampens første gule kort.
Nibe kom fint igennem perioden i undertal, og de kunne tilmed bringe sig på 2-0 efter en ny dødbold. Efter lidt tilfældigheder endte bolden for fødderne af Kristian Kierch Pedersen, der fik bolden i kassen.
Herefter overtog gæsterne mere af initiativet på bolden i regnvejret, og Nibe gjorde sit for at få 2-0 med til pausen. Det skete dog ikke, da bolden, efter lidt ping-pong i feltet, blev sendt i nettet til 2-1 kort før pausen.

En pausestilling, der gav gæsterne blod på tanden forud for anden halvleg. Det var dog Nibe, der allerede efter to minutter i anden halvleg kom på 3-1. Igen efter en dødbold. Og igen var det denne unge Kristian Kierch Pedersen, der stod det helt rigtig sted i feltet og fik bolden ind for hjemmeholdet.

Det mål satte desværre bare gæsterne endnu mere i gang, og efter Jakob Rise fik et korrekt gult kort, endte den efterfølgende spilsekvens med et straffespark til gæsterne. Det blev sparket ind uden chance for Nibe målmanden.

3-3 skulle det også blive efter Nibes målmand forsøge at heade bolden væk udenfor eget felt. Desværre endte bolden for fødderne af ligaens topscorer, der køligt satte bolden i nettet.

Gæsterne formåede også at bringe sig foran i kampen efter deres andet straffespark med små 10 minutter igen af kampen.

Herefter gik Nibe frem i en opstilling, der havde mange spillere fremme ved DVIF’s bagerste kæde. Til stor glæde for hjemmeholdet lykkedes det sidste kamps 3 målskytte, Gustav Hess, at få bolden i nettet til 4-4 kort inde i kampens overtid på et godt forarbejde af en kæmpende Magne Gottenborg.

Et rødt kort kunne det også blive til to minutter senere, hvor førnævnte Magne Gottenborg blev savet midt over. Tiden var desværre ikke til, at hjemmeholdet kunne finde en sidste scoring i kampen, så det blev til en pointdeling.

Modstandernes Magnus Jensen »savede« NB's Magne Gottenborg. Situationen medførte et direkte rødt kort i kampens overtid.

Cheftræner Mick Andersen udtaler: – Der kan siges rigtig mange ting om en kamp som den i dag. Vi møder et rigtig godt hold i dag. Jeg hæfter mig særligt ved, at vi inden kampen talte om at være aggressive i begge felter. Det får vi godt udnyttet offensivt i dag. Noget der kan give flere mål i de kommende kampe. Ellers er det nok mest en ambivalent følelse, jeg står med lige nu. Vi er to gange foran med to mål, men vi skal jo også være glade for, at vi får det ene point, sådan som kampen udvikler sig.
Igen i dag bliver der kæmpet fra hele holdet, men i store dele af kampen vinder vi ikke nok andenbolde på midtbanen, så vi kommer til at løbe for meget efter bolden fremfor at løbe med bolden, som vi gerne vil. Stor ros til de U19’ere vi har med i dag også. Fedt at Villads Busk Thomsen nu også har fået sæsondebut på herrernes førstehold. Nu ser vi frem mod 4 x træning og 4 x kamp over de næste 16 dage, blandt andet en kamp i pokalturneringen. Så der kommer til at være rigeligt med fodbold. Derfor bliver det også godt, at vi snart har tre spillere retur fra skader, samt at vi forhåbentlig får færre afbud til både kamp og træning resten af sæsonen”.

Kommende to kampe er på udebane mod Strandby IF Farsø allerede tirsdag den 7.5. kl. 18.30, samt på udebane mod Hornum IF lørdag den 11.5. kl. 13.00