Ane Louise Bach Mortensen fylder onsdag d. 21. marts 75 år.

Visse – som fødselaren kaldes i folkemunde – stammer oprindeligt fra Bjergby på Mors. Under et højskoleophold på Odder Højskole i 1959 mødte Visse - Arne Bach Mortensen fra Kærsgården i Skørbæk. Det førte til et langt og lykkeligt ægteskab og 6 børn – 3 piger og 3 drenge.

Desværre havde Visse den store sorg at miste Arne i 2012. Inden havde Arne og Visse afhændet slægtsgården til yngste søn og svigerdatter, og efterfølgende etableret sig i Stadionhaven i Nibe.

Visse er et varmt, omsorgsfuldt og samlende menneske. Og hvem mindes ikke de lange snakke og det skønne selskab i det meget store køkken og omdrejningspunktet på Kærsgården. Den gæstfrihed og de altid åbne arme har ikke ændret sig efter flytningen til Stadionhaven. Køkkenet er bare blevet noget mindre.

Visses et og alt er familien – ikke mindst de 9 børnebørn. De kan altid regne med farmor/mormor. De elsker ikke uden grund at komme i Stadionhaven. Men vennerne ynder Visse også at pleje via ture, rejser, kortaftener og selvfølgelig også over en uforpligtende kop kaffe.

Visse er et meget kreativt menneske, som elsker at sysle med bl.a. syning, broderi, papirklip og selvfølgelig madlavning i det hyggelige og varme hjem på Gl. Stadionvej.

Visse blev fejret i lørdags af den store familie og ditto vennekreds.