Populær dametræner modtog den ærefulde titel.

Nibe Håndboldklub udnævner hvert år »Årets Nibe HK'er« – klubbens mest ærefuldt titel. Det skete atter en gang på denne uges generalforsamling, og formand Steffen Gertsen motiverede valget af Annette Jensen således:

– Man kan godt sige, at Årets Nibe HK’er er vokset op med klubbens »blod i årerne« og har tilbragt ufatteligt mange timer i hallen gennem årene. Årets Nibe HK’er har stort set haft samtlige kasketter på i klubben:
– Barn i klubben
– Spiller i klubben
– Træner i klubben
– Forældre i klubben

Nu er min research ikke så dybdegående, så jeg ved ikke om du også på et tidspunkt i klubbens historie, har haft bestyrelseskasketten på… men det er en anden sag.

Årets Nibe HK’er går til en person, der i denne sæson har gjort en kæmpe forskel og en kæmpe indsats for klubben og fået samlet klubbens dame senior side. Så det er vist ikke nogen overraskelse for nogle, at Årets Nibe HK’er i år går til Annette Jensen.

Du gik ind til opgaven – som nogle ville mene var fuldstændig uoverkommelig – med åbne arme, et smil på læben og en idé til, hvordan vi igen fik samlet klubbens dame senior side.

Selvom der på kontrakten står: »Træner for 1. hold damer« skal du have stor ros og klap på skulderen for dit enorme engagement også for 2. hold damer/Queen Team, 3. hold damer og vores U18 piger.

Træningen er for alle damer, der vil træne - og det er simpelthen en fornøjelse at være til træning – man går altid derfra med sved på panden og et smørret smil i hele krydderen. 

Så TAK for dig Annette og TAK fordi, du snupper endnu en sæson – det er vi alle sammen rigtig rigtig glade for, sluttede Steffen Gertsen sin motivering – og efterfølgende var der stort bifald fra medlemmerne, der var mødt til generalforsamling.