Det er lidt som med cirkushesten der lugter savsmuld, og derfor vil tilbage i manegen: - Jeg er vokset op i en frisørverden, så efter at have holdt nogle års pause som selvstændig frisør, så vender jeg nu tilbage og åbner min egen salon - simpelthen fordi jeg holder så meget af faget og savner samspillet med kunderne.
Sådan forklarer Lene Gren Rokkedal at hun nu (fra tirsdag i denne uge) driver frisørsalonen »SMUK by GREN« i Barmer, hvor salonen er indrettet i et hyggeligt lokale i den private bolig.

Vokset op i friørverdenen
Den 43-årige frisør har mange års erfaring indenfor både frisørfaget og hårprodukter, - for som hun selv siger: Jeg er født ind i og vokset op i frisørverdenen. Hendes forældre drev selv virksomhed indenfor branchen og havde dengang et agentur med Wella produkter. I dag drives endnu et hårprodukt firma i familien - nemlig »Milk_Shake«, som  Lene selv forhandler i sin salon og på hjemmesiden.
Lene Gren Rokkedal er uddannet frisør i 1998, og har blandt andet haft frisørsalonen Mojo i Ll. Algade, og senere i St. Algade i Nibe. Frisørsalonen Mojo havde konstant vokseværk, men i 2009 måtte hun afhænde salonen, da hun havde pådraget sig allergi, og ikke kunne tåle hårfarver.
Derfor blev hun sælger af hårprodukter, og har de seneste år kørt som sælger i det meste af Jylland. - Men jeg savnede frisørfaget, og ikke mindst kunderne, så i dag, hvor der er så mange sundere og mere miljørigtige produkter på markedet, har jeg mulighed for at genoptage arbejdet indenfor mit gamle fag, så fremover kombinerer jeg mit arbejdsliv med lige dele salg af Milk_Shake produkter og timer her i frisørsalonen.
- Som udgangspunkt vil jeg være fast i salonen mandag, onsdag og lørdag, - men herudover kan kunder bare ringe, så er jeg som oftest også klar til at hjælpe på andre tidspunkter, siger Lene Gren Rokkedal.
»SMUK by GREN« ligger på Nymøllevej lige udenfor Barmer, hvor Lene bor sammen med Mogens samt børnene Karla og Matilde.