Automatiktekniker Jesper Nikolaj Lundborg, der har været i lære hos Danish Crane Building i Nibe, modtog fredag ML prisen i klassen for automatteknik. 

25 prismodtagere har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen. Derfor er det et fællestræk for Jesper og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger, lyder motivationen.

Jesper Nikolaj Lundborg har gået på Tech College Aalborg og været i lære hos Danish Crane Building A/S. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

– Jesper har vist et enestående engagement for at lære, og han har selv taget taktstokken, når han har siddet med de store udfordringer. Jesper har en professionel tilgang til faget, en stor passion for sit arbejde, og han har været særdeles villig til at hjælpe sine medstuderende.

Selv giver Jesper følgende bud på, hvorfor netop han har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede.

- Jeg elsker at fordybe mig i mit fag, og så har virksomheden givet mig tillid og ansvar, og det har medført en interesse for at fordybe mig.

Prisoverrækkelsen, der er en af de vigtigste hyldester af faglærte, fandt sted fredag i Industriens Hus i København. Jesper vandt sin klasse ved DM i Skills 2019.

De mange prismodtagere samlet i Industriens Hus.