FODBOLD – SERIE 1

St. Restrup IF – Aars IK: 2-1 (2-0)

Målscorer: 1-0, 2-0: Patrick Lindberg

St. Restrup IF spillede fredag aften, på et solbeskinnet Frejlev Stadion, mod Aars IK. St. Restrup IF havde i de sidste par kampe vist en god figur, men sejrene var udeblevet. Derfor var det en flok veloplagte St. Restrup IF-spillere, der var opsatte på at hive tre points med dem hjem.

St. Restrup IF startede kampen godt, og allerede efter to minutters spil fik Fahim Alekuzai bolden ind i målet, efter et flot gennemspillet angreb. Desværre for hjemmeholdet viftede kampens ene linjevogter med flaget for offside. Den efterfølgende periode var meget lige, hvor begge mandskaber lige skulle føle hinanden an. Det meste af spillet i denne periode forgik mellem de to målfelter. Derfor var der ikke de store målchancer til nogle af holdene. Efter 35 minutters spil faldt kampens første scoring. St. Restrup IF’s Patrick Lindberg sendte bolden ind bag Aars-målmanden til 1-0. Efter scoringen bibeholdt hjemmeholdet teten. I Dommerens tillægstid var Patrick Lindberg atter på spil, da han scorede til 2-0. Dette blev også resultatet ved pausen.

St. Restrup IF spillede en flot kamp og vandt 2-1 på hjemmebane over Aars IK. I billedet ses St. Restrup IF’s Lasse Buk Møldrup, der driver bolden fremad.

Anden halvleg kom hjemmeholdet ud bedst til. Halvlegen var kun få øjeblikke gammel, da Fahim Alekuzai headede bolden på overliggeren. Efter 50 minutters spil svarede Aars IK igen, da de efter et gennemspillet angreb fik scoret, og reduceret, til 2-1. Efter scoringen bølgede kampen frem og tilbage. I det 65. og 73. spilminut fik Aars IK to gule kort, hvilket naturligt gav hjemmeholdet overtaget i opgøret. I denne periode havde både Anders Holt og Malthe Lund gyldne scoringsmuligheder for hjemmeholdet, men ind kom bolden ikke. Derfor sluttede opgøret med en yderst fortjent sejr til St. Restrup IF med sejrscifrene: 2-1.