Turistforeningen for Nibe og Omegn har taget initiativet og hædrer det kendte bysbarn for en overvældende markering af skønhedsekspertens fødeby.

Ole Henriksen – udnævnes af Nibe Turistforening, til Verdensambassadør for Nibe.

Der går ikke mange dage imellem, Nibe bliver nævnt som Ole Henriksens fødeby, og at han er stolt af det, er der ingen tvivl om. Sammenhængen mellem Nibe og Oles liv er tydelig, hvad enten det er med grundlag i én af hans bøger som sit liv, om det er i et TV-interview, eller om man oplever ham »live« på gaden i Nibe eller i Los Angeles, hvor han har boet siden starten af 1970’erne.
– I sammenhæng med Nibe Turistforenings 75 års jubilæumsdag, som blev passeret 17. november sidste år, har vi ønsket at hædre Ole Henriksen for den store betydning han har og har haft for Nibe, siger turistforeningens formand Niels Pedersen til Nibe Avis.
– Der er slet ingen tvivl om, at Ole har stor betydning for vor by og egn, og den positivitet han altid udstråler, vil vi gerne gengælde ved at udnævne ham til Verdensambassadør for vor by, understreger turistformanden.
– Og da det først nu har været muligt at finde en plads i Oles program, har vi inviteret vore medlemmer til en festlig aften den første marts på Nibe Bryghus, hvor udnævnelsen finder sted, slutter Niels Pedersen.