Udviklingen i landsbyen Barmer vest for Nibe er IKKE gået i stå. Vi har tidligere her i avisen fortalt om byens købmandsbutik, som udvikles og nyder stor opbakning fra lokalbefolkningen - og nu har byen også fået sin helt egen frisørsalon.

Friske farver pryder den nye frisørsalon i Barmer. Dermed sendes et signal om en moderne salon, som ikke mindst satser på at få unge kunder i salonen. Rune Kristiansen og salonens »faglige leder« Tanja Gorm melder dog klart ud, at alle aldersgrupper er velkommen hos »Chris K«.

»Chris K« er navnet på salonen som ligger på Kirkevej. Her skal 19-årige Rune Kristiansen og hans assistent Tanja Gorm fremover klippe og sætte lokkerne på unge og gamle, mænd, kvinder og børn. De to satser på et bredt sammensat kunde-underlag - men farvesammensætningen i den nyindrettede frisørsalon sender et særligt signal om at man har et særligt fokus på de unge: Frække og fancy farver, som giver liv i salonen er det første man bemærker når man træder ind af døren til den nye frisørsalon. Men de to frisører bedyrer, at her er alle velkomne, og som udgangspunkt vil hunkønnet blive betjent af Tanja, medens Rune fortrinsvis vil tage sig af den mandlige del af kunderne.

Broderen lægger navn til

Frisørsalonen »Chris K« er opstået fordi Rune altid har haft en drøm om at starte for sig selv - og fordi han er delvist udlært som frisør, men mangler et sted at færdiggøre sin uddannelse. Det bliver han nu -  i sin egen salon, som har adresse i Rune’s forældres residens i Barmer. For at få godkendt færdiggørelsen af uddannelsen i egen salon skal der være en udlært frisør - og derfor har Rune ansat 34-årige  

Tanja Gorm fra Nibe, der er udlært frisør og negletekniker, og som har flere års erfaring fra f.eks. »Klippoteket« i Hobro.

Nogle vil måske undre sig over navnet på frisørsalonen - når frisøren hedder Rune. Men Chris er navnet på Rune’s bror, som i 2008 deltog i et traktortræk ved Kølby - faldt ud af sin traktor, og blev kørt ihjel. Da frisørsalonen skulle navngives spurgte Rune sine forældre om lov til at benytte broderens navn - og fik naturligvis tilladelse hertil.

I fredags åbnede salonen, og der blev afholdt reception for at byde vise områdets kommende kunder og andre interesserede »butikken« - og der var pænt besøg hele eftermid-dagen, hvilket vidner om en stærk interesse for at bakke op om den nye frisørsalon i Barmer.