Det populære TV-program »3xbeliggenhed« har været på besøg i vores lokalområde

, og den lokale ejendomsmæglervirksomhed home har været aktør i programmet. Tre boliger indgår i programmet, - og det ene ligger i Farstrup. Programmet ruller over skræmen på TV2 tirsdag aften i næste uge.

- Vi er stolte over at være repræsenteret i et landsdækkende TV-program, hvor vi kan få endnu mere fokus på vores fantastiske samfund og alle de positive værdier og tilbud vi kan tilbyde, siger Kristian Monberg, indehaver af home Nibe.
Han tilføjer om det lokale boligmarked: - Både Nibe og oplandsbyer som Farstrup, Sebbersund og Valsted er utroligt attraktive for både lokale og tilflyttere. Vi oplever stor tiltrækning fra købelystne kunder fra såvel Aalborg som i dette tilfælde Århus. Vi har ligeledes solgt ejendom til en del kunder fra Sjælland indenfor det seneste år. Trygheden, charmen og sjælen i vores landsbyer er noget som virkelig gør os attraktive fremfor flere af forstæderne i Aalborg.

Der er rigtig godt gang i boligmarkedet og home Nibe har over en længere periode haft rigtig travlt. Det ser på ingen måde ud til at stoppe og homs home i Nibe er man altid på udkig efter nye spændende boliger til købelystne købere.
- Kigger man overordnet set på 9240-området oplever vi efterspørgsel på både parcelhuse, sommerhuse og landejendomme. Det er meget positivt set med de lokale briller, da vi via tilflytning af bl.a. børnefamilier kan udvikle de sociale tilbud og bibeholde skole- og pasningsordninger i de mindre byer, slutter Kristian Monberg.