Står du og har brug for hjælp til rengøring, madlavning, opvask, indkøb eller noget helt andet, så står Sanne Kvist Nielsen fra Kølby klar til at løse opgaver af næsten hvilken som helst karakter. Hun har netop startet sit eget firma, som hun kalder »Sannes HjemmeService«.

- Firmanavnet dækker over den brede vifte af opgaver jeg gerne vil hjælpe folk med, og jeg føler mig godt klædt på til opgaver af meget forskellig karakter, fortæller Sanne Kvist Nielsen. 

Sanne er oprindeligt fra Han Herred, men har i mange år boet i Kølby. Hun er oprindeligt uddannet skiltemaler, og har snuset til mange forskellige jobs gennem tiden - såvel her til lands som rundt omkring i Europa. Jobmæssigt har hun dog befundet sig mest i den grafiske branche, hvor hun har haft beskæftigelse i cirka 30 år.  Privat bor hun centralt i Kølby sammen med Bruno Jensen, og de er blandt andet kendt for deres produktion og salg af honning fra deres bistader.

Hun fortæller om beslutningen om at starte sit eget hjemmeservie-firma: - Corona-situationen gjorde, at jeg pludselig stod uden job, og det fik mig til at føle, at »nu står døren åben til en helt ny verden - en ny start med en helt anden beskæftigelse«, - og da jeg gerne vil have med mennesker at gøre, og gøre noget for andre mennesker, så blev beslutningen om at servicere andre med små og store gøremål hurtigt taget. - Nu glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg er helt klar: Remedier er indkøbt, og jeg har været på kursus, og med masser af erfaringer gennem livet, er jeg godt rustet til de fleste typer opgaver. Folk skal bare sige, hvilke opgaver de ønsker hjælp til, så vil jeg bestræbe mig på at løse dem til alles tilfredshed, fortæller Sanne begejstret.

For at slå det hele i gang har Sanne lavet et attraktivt introduktionstilbud, og derudover kan faste kunder med fordel købe et klippekort til for eksempel strygning, småreparationer af tøj, gå-ture og hvad der ellers må være interesse for.