Sikke en opbakning til genopståelsen af idrætsugen i Farstrup efter en længere pause, lyder det fra Janne F. Johansen, formand for Farstrup Boldklub. 

Idrætsugen blev skudt i gang onsdag med Farstrup Løbet, hvor 76 friske børn og voksne deltog. Derefter blev teltet fyldt op, da Farstrup Petanque afholdte gavespil i teltet, og mens de voksne hyggede sig i teltet, kunne børne boltrede sig i de store  hoppeborge uden for på stadion. 

Torsdag stod der for alvor fodbold på programmet. Hele ni kampe skulle afvikles, deriblandt venskabskampe mod nabo klubben Sebber IF. Alle Farstrup hold gav den hele armen, hvilket bar frugt og betød 3 point på kontoen til alle turnerings-holdene. 

Der var også godt liv i teltet hele dagen; først på eftermiddagen var teltet fyldt op med kræmmere, hvor derkunne gøres en god handel, og afslutningsvis modeshow med lokale iværksættere fra lokalområdet, Tøjhuset fra Nibe, LevelRoom og ByFalke viste den nyeste mode frem i teltet og inspirerede de mange gæster. 

Fredag, startede ud med kåring af årets FB’er, en pris til de frivillige der gør et kæmpe stykke arbejde i klubben. I år var de særligt udvalgte, Casper Knudsen, Jette Holst, Andreas Høholt og Henrik Sørensen, og Janne Johansen udtrykker en kæmpe tak til prismodtagerne, for den store indsats de gør for klubben.

Efter kåringen skulle nyeste medlem afsløres, Klubbens nye Mascot, og i den forbindelse bød man velkommen til stifteren af Farstrup Boldklub Aksel Haugaard, som maskotten nemlig er opkaldt efter. Maskotten Aksel stod først på danse gulvet, da børnedisko åbnede, hvor der blev serveret børnedrinks og popcorn til alle børnene. 

Efter disko, var det tid til landskamp. De mange fremmødte skabte god stemning i teltet, i håb om en dansk sejr. 

Lørdag og idrætsugen sidste dag, blev smukt sunget i gang af Farstrup pigekor til friluftsgudstjeneste på stadion, efterfølgende blev årets firma/gadefodboldturnering sparket igang, hvor hele 5 hold kæmpede om førstepladsen og pokalen. 

Om aften stod den på udsolgt grisefest i teltet, næsten 150 festglade gæster stod klar til at gå i krig i buffet og ikke mindst baren. En alt i alt veloverstået idrætsuge med stort besøgstal hele ugen

– Vi er alle vore frivillige dybt taknemmelige for den indsats, der er leveret, og vi glæder os til at være tilbage ved næste års idrætsuge, slutter Janne F. Johansen.