Sønderholm Kirke og Sønderholm Borgerforening inviterede søndag eftermiddag til familie- og fastelavnsgudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning og socialt samvær.

Det blev et tilløbsstykke, hvor omtrent 100 voksne og børn deltog i dette festlige sociale initiativ. Sønderholm kirke var fyldt med: Hekse, prinsesser, havfruer, riddere, Donal Trump’ere og andre festlige og uhyggelige udklædninger.

I kirken kunne de fremmødte høre sognepræst Jørn Skøtt Andersens prædiken, i børnehøjde, som indrammede den glade stemning, der var i kirken. Efter endt fastelavnsgudstjeneste var der efterfølgende tøndeslagning. Her blev der slået »katten af tønden« til den store guldmedalje. Skole- børnene udenfor, og de, som var yngre, slog katten af tønden indendørs. Sideløbende med tøndeslagningen var der socialt samvær i menighedshuset, hvor også kattekonger og kattedronninger blev kåret samt de bedst udklædte børn blev hædret.

 

Der blev slået katten af tønden ved weekendens arrangement i Sønderholm Kirke. I billedet er det; August Lange Rise, der lægger an til slag mod tønden.