I lørdags inviterede Sønderholm Borgerforening til affaldsindsamling i byen.

Arrangementet skulle oprindeligt være blevet afholdt i efteråret 2020, men grundet kraftig regn blev arrangementet den gang aflyst.

Vejret var denne gang med borgerne, og mere end 30 personer var mødt op for at hjælpe med at rydde op i byen. Hver familie fik uddelt en rute hver, og blev sendt afsted så alle covid-19-restriktioner blev overholdt. Der blev samlet 15 store affaldssække, hvor alt fra cigaretskodder, plast, papir og dåser blev fjernet fra veje og stier i og omkring Sønderholm. Sønderholm Borgerforeningen kvitterede den flotte indsats fra borgerne ved at grille pølser og byde øl og vand dertil. 

– Vi i Sønderholm Borgerforening er benovet over den støtte, som byens borgere gang på gang viser når vi afholder sociale arrangementer. Det har især været en udfordring i disse tider med diverse covid-19-restriktioner, men borgernes engagement og tilgang er altid med smil og taknemmelighed, hvilket blot understreger, at byen står sammen, også når der ydes for at kunne nyde, fortæller Sønderholm Borgerforenings formand Allan Nicolajsen.