25 år med nærværende aktiviteter i Frejlev

Tanken om et aktivitetscenter startede i Store Restrup Friskole i 1987, da pensionister i området fik tilbuddet om, at de hver tirsdag eftermiddag kunne samles på Friskolen til forskellige aktiviteter og hyggeligt samvær.

Det blev et meget populært tilbud, og med tiden opstod ideen/ ønsket om et Aktivitetscenter i Frejlev med tilhørende ældreboliger.

I 1992 kunne man så indvi Kastanjegaarden, hvor der i årenes løb er skabt mange forskellige aktiviteter. Her kan blandt andet nævnes gymnastik, træning, forskellige håndarbejder, madlavning for mænd, krolf, petanque, underholdning, spisearrangementer og udflugter.

Huset blev så populært, at det måtte udvides med yderligere 50 kvadratmeter i 2007. Der hersker en glad stemning og alle tager sig af hinanden, hvorfor der altid er en livlig trafik ind og ud af huset af de mange brugere.

Selv med et stort program af aktiviteter har vi stadig nye fremtidsplaner der består i ønsket om at få bygget et orangeri, når økonomien er til det, oplyser Jens Juul.  

Kastanjegaarden er et aktivitetscenter og kan benyttes af efterlønsmodtagere og pensionister fra lokalområdet, herunder naturligvis også de beboere der bor i ældreboligerne ved centret. Aktivitetscentret har mange brugere både i træningsrummet og til forskellige arrangementer.