Siden åbningen af Ungdomshuset i Frejlev 30. august har der været et utroligt flot fremmøde blandt de 14-17 årige drenge og piger. På åbnings- dagen var der 75 glade og forventningsfulde unge, som igen i år kan være med til en masse sjove klub- aktiviteter.  De unge kommer til Frejlev fra oplandsbyerne, men også helt fra Nibe.

Ungdomshuset i Frejlev er i 3 plan, hvor der på stueetagen er diskotek, cafe, playstations og masser af gammeldags brætspil og hygge. Husets indretning gør, at der kan tilbydes undervisning samtidig med almindeligt socialt samvær. På 1. sal vil der mandag aften være jagttegnsundervisning, onsdag står i kreativitetens tegn og torsdag er der e-sport på programmet. Klubben har åben tre ugentlige aftener. 

Ungdomshuset Frejlev er en del af UngAalborg, som har mottoet; Vi kan det du vil, - hvilket betyder at det ofte er de unges ideer, som er brændstoffet for arrangementer ud af huset. Sidste år besøgte klubben bl.a. Teater Nordkraft, Go-Kart World, sommerhustur til Sæby, besøg i skatehallen i Vejgaard, klubfester, kunstshoppetur til Århus, afholdte LAN og deltog i Fed Fredag i Nibe. 

Som noget nyt er der i år mulighed for at tage jagttegn på 1. sal samt melde sig til Ungdomshusets E-sportshold.