Frejlev Skoles »sorggruppe« har gennem hele skole- uge 43 samlet ind til fordel for sidste weekends KNÆK CANCER. 

Det har det gjort ved, at stå tidligt op hver dag i denne skoleuge, hvor de har haft varm kaffe på kanden, friskt morgenbrød eller et supplement til elevernes madpakker i form af fx friskbagte pølsehorn.

Alt sammen sponsoreret af bl.a. Lagkagehuset. Dette har de solgt til såvel forældre som elever, med corona-

venlig afstand og retningslinjer, og dette er blevet taget meget vel i mod. Det til priser, hvor alle har kunne være med, da prisen har været: »Giv det du synes«. 

Således har der været »næsten udsolgt« hver dag, og på den måde har eleverne i sorggruppen været gode ambassadører for deres sag. En sag de alle har haft tæt inde på livet, da de alle har enten har haft sygdomme tæt inde på livet, hvor nogle har mistet fx en forælder eller søskende i deres liv. 

Derfor er denne uge ej heller »nem« for disse elever, men et stærkt fællesskab, som denne uge kun gør endnu stærkere, er en af sidegevinsterne ved elevernes fælles hjertesag, fortæller DUS/Indskolingsleder på Frejlev Skole, Evald Lange Rise.

Frejlev Skoles sorggruppe formåede på fem skoledage at indsamle hele 24.500 kr. til fordel for KNÆK CANCER mens en række lokale erhvervsdrivende også havde givet sponsorgaver, der kunne vindes som ekstra trækplaster for de som donerede for mere end 50 kr.