Foreningen Sønderholm-Frejlev Seniorer er vågnet igen

Sønderholm-Frejlev Seniorer tror nu på at der bliver muligheder for at få gang i de planlagte aktiviteter for efteråret. 

Fredagskaffen, der for tiden er henlagt til Frejlev Kirkecenter, er blevet en rimelig stor succes og en god start, Tre gange afholdt i juli med næsten fuldt hus, og nu fortsættes aktiviteten i august måned, fortæller Knud E. Simonsen, sekretær i foreningen Sønderholm-Frejlev Seniorer.

– Det er de perfekte rammer, og det mærkes tydeligt at mange har savnet det, og at det er skønt igen at møde venner og bekendte til kaffe – hyggesnak og nyde fællesskabet, det at der skal sprittes af og holde lidt større afstand end normalt, kan ikke ødelægge fornøjelsen, supplerer Knud E. Simonsen.

Heldagsudflugten den 11. august er også på plads. 62 personer skal med dobbeltdækker til oplevelser ved Jammerbugten. Desuden juleturen til Dalsgaard Antik er også arrangeret, så må se med de øvrige aktiviteter, som vi forventer at få grønt lys til arrangere i nær fremtid, slutter Knud E. Simonsen.