FODBOLD – SERIE 2

Sønderup/Suldrup - St. Restrup IF: 0-3 (0-1)

Målscorer: 0-1, 0-2: Lasse Møldrup, 0-3: Andreas Horskjær

Fredag aften gæstede St. Restrup IF det gode græstæppe hos Sønderup/Suldrup. St. Restrup IF skulle forsøge at hive tre points med sig hjem til Frejlev, da det forsat ville placere dem i toppen af rækken, inden de sidste to kampe for holdet. St. Restrup-træner Michel Valdemar måtte skrive sig selv på holdkortet, da St. Restrup IF’s skadesliste ingen ende vil tage i denne sæson. Således er både Nichlas Søe og Anders Holt blevet tilføjet til denne liste, og var derfor ukampdygtige til fredagens opgør.

St. Restrup IF satte sig på opgøret fra kampens start. Spillet kørte, og afleveringerne sad lige som de skulle, med den rette mængde energi og præcision. Sønderup/Suldrup-holdet havde det i denne periode ganske svært, og var kun få gange gæster på St. Restrups banehalvdel. Efter 25 minutters spil bragte Lasse Møldrup St. Restrup IF på vinderkurs, da han sendte bolden i mål til 0-1. Denne stilling holdt første halvleg ud.

Anden halvleg bar præg af et hjemmehold, der kun sporadisk havde optakt til angrebsåbninger, da de på de fleste positioner var overmatchet, på dagen, af St. Restrup-spillerne, der ikke gav dem meget rum og plads, at spille i denne fredag aften. Efter 68 minutters spil var det atter Lasse Møldrup, der var på spil, da han med et flot langskud udplacerede Sønderup/Suldrup-målmanden til 0-2. Mod kampens afslutning viste Anders Horskjær prøver på sin gode teknik, da han afdriblede en håndfuld modspillere, og efterfølgende sendte bolden i mål til slutresultatet 0-3.

Med kampens resultat, og samtidig med Nibes sejr over Valsgård, betyder det at der er lagt op til en vaskeægte finalekamp mellem St. Restrup IF og Nibe B, i den 14. og sidste spillerunde i turneringen, på Frejlev Stadion, hvor vinderen tager den oprykningsgivne førsteplads i rækken.